Technika jazdy - jazda na jednym kole czyli WHEELIE
-
Luki213
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Z tego co wiem i co mi mowili ziomy to stan wystarcza aby latac na gumie, bo smok jest ruchomy i czy latasz na gumie po 2000km i 1,5m pion to i tak zasysa olej, takze co wojewodztwo to obyczaj ja leje cale okienko, i ni h... wiecej jak bede chcial stuntu to sobie mise przerobie i dodatkowa pompe oleju zamontuje
-
Luki213
W sc28 chyba nie robili ruchomego smoka, a w sc33 jest, a co to za technologi zeby smok sie przechylal razem z poziomem motocykla ale mi technika jakby nie zaciagal oleju to przy dlugich gumach napewno bys silnik zatarl. Zreszta Cziken jest pobcykany w tych sprawach to wie napewno jak jest, ja tego nie widzialem bo nie rozbieralem misy, ale wychodzi na to za kazdy swoje madrosci mowi a potem jak ktos powtorzy to wielki kut.. z tego wychodzi. W kazdym razie ruchomy smok dla mnie to zadne skmplikowane i supernowoczesne rozwiazanie 
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- hiklif
- Motocykl: Honda CBR 1000rr SC59
nie wiem po co sie przejmowac smoookiem
Zeby sie nim przejmowac trzeba juz minimum w balansie latac i to nie 5 sekund do odciny
Moj kolega leje litr oleju powyzej maximum, jezdzi profesjonalnie i nic z f4i sie nie dzieje. Takze mniej zmartwien, wiecej treningu i w przyszlym roku przednie opony beda Wam niepotrzebne 
Pozdro
Pozdro
-
Luki213
No dzisiaj kumpla pytalem to potwierdzil ze w sc33 nie ma jednak ruchomego smoka, i ze od 1000RR robili cos takiego jak lyzka w ktorej jest olej i z niego smok zaciaga... takze macie racje, tak to jest jak sie cos ulyszy a nie samemu zobaczy hehe, no ale tamat wzbudzil wielkie zainteresowanie i zaciekawienie wsrod forumowiczow 
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
Luki213 piasałeś, że dla Ciebie to nic skomplikowanego i nowoczesnego "ruchomy smok", więc nie powinno być problemu z objaśnieniem działania !!! Temat wzbudził zainteresowanie , ale nie na tym rzecz polega by pisać bzdury by być w centrum zainteresowania, bo potem robi się na forum i w życiu codziennym nie zły bajzel , a przecież to forum jest by pomagać , a nie siać zamęt!!!!