Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 21:38

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Forumowy trol i oszust - robson1903

Druga strona jazdy na motocyklu...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: 1000RR
Rok produkcji: 2007

Post » 06 listopada 2011, 00:16

Lukki naucz się czytać ze zrozumieniem a dopiero później się wypowiadaj.

Motocykl: ostatni prawdziwy SC33
Rok produkcji: 1998

Post » 09 listopada 2011, 21:22

to mnie kolega ROBSON troche swoimi wypowiedzialmi w tym topic'ku rozbawil
az sie zalogowalem (w odp dziale napisze w wolnej chwili)

..szczerze to nawet nie pamietam co to za bluzgi niby kolega "uslyszal" ode mnie pod swoim adresem bo mnie raczej rodzice wychowali i jakas kulture osobista mam mysle w miare, choc przy tej sprawie to kazdemu moze sie cisnienie podniesc.

pierwszy post po otrzymaniu przesylki (2tyg spoznionej btw)
. Odp: 900r
przyjacielu, doszlo ale CENZURA z tymi kolektorami,
pytalem sie czy sa normalne/proste i nie uszkodzone,
a przyszly i jak zobaczylem to niewiedzialem czy sie smiac czy plakac.
bo takie kolektory to ja wyrzucam na smietnik z motocykli.
sprasowane od spodu
posmarkane nieumiejetnym spawem od ciete mocowanie CENZURA wie co sie stalo i poco odcieta rura laczaca
i na dodatek wgniota z przodu przy chlodnicy.. noz CENZURA
jasno pytalem czy sa proste i w jakim stanie.!

odsylam ci ta paczke
podaj adres bo nie chce mi sie rozszyfrowywac z tej co tam pisze.
Napisał robson1903
Doszło?

nast ten sam dzien:
rura jedna jest zagnieciona idealnie z przodu i od spodu sa przprasowane(czyli nie sa proste- nie zaloze do lalki takich kolektorow mialy byc proste tj nie zagniecione =nie proste)
a o tym ze byly spawane i nie maja uchwytu raczej dosc waznego tez mi nie powiedziales.
przykro mi musze ci je odeslac bo dla mnie sa bezuzyteczne.
przesylka za 170zl wysylam do ciebie tylko podaj adres bo jak mowilem wyzej niechce mi sie rozszyfrowywac

Napisał robson1903
Przeciez nie są krzywe ani nic ? Rury są całe. Delikatnie są zaśniedziałe bo leżały tylko tyle wiem. Moim zdaniem w tej cenie są bardzo dobre. Do tego zmarnowalem 50zł na wysyłke.
Moim zdaniem za tą cene 220-50-20 = 150zł za kolektory to jest dobra oferta.

ost post 30.09 i od tamtego czasu zero odzewu ze strony kolegi mimo cotyg moich wiadomosci na skrzynke i na otwartym (z modami rozmawial)

a zdjec jak tu niektorzy MADRZY mowia nie podeslal prosilem mowil ze zrobi -spieszylo mi sie bo chcialem naprawic moto wiec nie bede czekac na zdjecia 2tyg skoro 3razy pytalem czy kolektory sa proste i w dobrym stanie -I wcale nie takie znow tanie bo za 250 mozna bylo kwasowke kupic na allegro.
kulturalnie chcialem oddac ale oczywiscie paczka adresowana niechlujnie i jeszcze napisana na babcie GENOWEFE PAWLIK a nie na siebie -ciekawe dlaczego???
skoro on sie czuje pokrzywdzony ze niby ja go krece to czemu nie odp na pw
zdjecia wyslalem wam i pokazalem zeby nie bylo ze cos wyolbrzymiam i koloryzuje.
ciekawe ktory z was by olal taka transakcje i odpuscil 150zl

widzac niestety dopiero po fakcie DEALe RObsona nigdy bym od niego nic nie kupil ani nie uwierzyl w jego super fachowe porady i ocene motocykli ktore chcial ktos kupic z forum i prosil o obejrzenie (no chyba ze ogladal motocykle swoich kolegow)

prosze modow o reakcje i ustosunkowanie sie do tej sprawy naszego pana MODELA
bo szkoda zeby nastepni ludzie lapali sie na jego kombinatorstwo i zwykle naciaganie.

Awatar użytkownika

Pochwały: 7
Motocykl: streetfighter
Rok produkcji: 0

Post » 09 listopada 2011, 22:24

mogę się znowu wypowiedzieć na temat transakcji z robem brałem od niego akrapa z dolotem dogadałem sie cenowo co ciężkie było ale to oczywiste bo sprzedający chce sprzedać drogo a kupujący kupić tanio wiadomo kwestia negocjacji :) mi spasował cena dlatego sie zdecydowałem też pisał że ma daleko do garażu itp. foty były ok obejrzałem i zaryzykowałem bo jak pisał ARNO na forum gdzie ludzie bawią sie tym samym czyli motorami to chyba powinno się mieć jakieś zaufanie . wydech doszedł nie było na zdjęciu lekiego uszkodzenia widać ale do przejścia dolot był dalej w garażu i czekałem 2tyźnie na niego trzeb było ponaglać ale doszedł i OK

a teraz coś z innej beczki chce coś kupić i na fotach jakie sa podane w ogłoszeniu kiepsko widac lub są poglądowe ylko to zawsze dzwonię lub pisze do typa żeby mi podesłał inne szczegółowe męcze go truję dupę i tu wszystko zalezy jak do tego podchodzi jak zrobi foty przyłoży sie do opisu sprzedaży itp. to ma klienta zostaje tylko negocjacja ceny i tyle . ALE jak koleś jakoś nie ma chęci an nowe foty jakoś mu nie pasuje odpisać odebrać fona kilka razy to olewam bo jak ktoś ma takie podejście do sprzedaży to później będzie kłopot z dokończeniem transakcji lub innymi np. ukrytymi wadami .

mogę to podsumować słowami Smród ciągnie się po Gaciach bynajmniej ja tu jestem by się dobrze bawić robić interesy ( sprzedawać części moto ) A nie puszczać Brzydkie Bąki :))) :D

Pochwały: 3
Motocykl: xx w ramie sc33
Rok produkcji: 2006

Post » 10 listopada 2011, 01:59

ms_sopel pisze:GENOWEFE PAWLIK a nie na siebie -ciekawe dlaczego???

A CENZURA Cie to interesuje ? Książkę CENZURA piszesz. Bo ja od 8-20 jestem po za domem i nie mam czasu na odbieranie paczuszek czy kase. I na takie CENZURA na forum. Chcesz to CENZURA mnie odwiedź w Łodzi to inaczej pogadamy. Bo narobiłeś dymu o głupie kolektory. Które mi koło wentyla latają.
ms_sopel pisze:(no chyba ze ogladal motocykle swoich kolegow)
Tak oglądałem tylko swoje wiesz. Te które ja sprzedawałem. Weź koleszko się CENZURA w główkę. Może pomoże.

ms_sopel pisze:skoro on sie czuje pokrzywdzony ze niby ja go krece to czemu nie odp na pw
Bo narobiłeś szumu że nie mogę. Zresztą nie mam czasu na dziecinadę i pisanie o dupie maryny.

Idź opowiedź historie do "Rozmowy w toku" albo do "Trudnę sprawy" może odrobisz za kolektory i Cie to 150zł poratuje ...
mogę to podsumować słowami Smród ciągnie się po Gaciach
I to boli najbardziej. Ja jak powiedziałem jakąś aukcje będę wystawiał teraz na allegro to opiszę ją jak już pisałem istnie Mickiewiczowską poezją ze 100 zdjęciami z każdej strony.

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post » 10 listopada 2011, 02:08

Chodzi o to żebyś pisał prawde gamoniu... I nie bluzgaj tu bo sam pokazujesz jaki jesteś dzieciak. A z tym zaproszeniem do Łodzi to już w ogóle pokazałeś swoją durnotę. Co z tego ,że wystawiasz aukcjie itp jak nijak ma się to do tego co sprzedajesz. Lepiej szrot otwieraj i wtedy będzie wiadomo co sprzedajesz.

Pochwały: 104
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post » 10 listopada 2011, 05:56

Nikogo nie trzeba zapraszać przegnie pałke to sam klient zapuka pewnego dnia do drzwi i przekona sie jak to jest bo ludzie sie teraz nie patyczkują.
Oddam nerkę za cbr :)

Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post » 10 listopada 2011, 07:20

od kiedy forum fireblade.pl to jakies przyjazne forum. na innych forach dawno by idiota polecial...
JA jestem za zbanowaniem kolegi a czytajac jego wypowiedzi to tylko potwierdza moje zdanie ze jest cwaniak i oszust. jak na moje zdanie to BAN!!!

Awatar użytkownika

Pochwały: 15
Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
Rok produkcji: 2007

Post » 10 listopada 2011, 07:39

Cwaniactwo trzeba tępić :D Również jestem za banem dla tego Pana.
Handlować można na forum ale nie w taki sposób a swoją odpowiedzią
umieszczoną powyżej tylko potwierdził swoje podejście do tematu
a dodatkowo prostactwo i arogancję.
Jeśli takie akcje będą tolerowane to nigdy poziomu tutaj nie będzie.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 900 RR SC33
Rok produkcji: 1997

Post » 10 listopada 2011, 09:22

robson1903 pisze:Chcesz to CENZURA mnie odwiedź w Łodzi to inaczej pogadamy.

Nie zachęcaj tak do przyjazdu, bo następny zlot fireblade'ów może się odbyć na Twoim podwórku hihi:
Podsumowując: Ja nigdy u ciebie nic nie kupie! Nie łatwiej było zwrócić towar, dwa razy przeprosić i nie było by tematu. A tak :fuckyou:

Awatar użytkownika

Motocykl: R1 RN12
Rok produkcji: 2005

Post » 10 listopada 2011, 10:58

Oj tam Oj tam :diabel2:

Pochwały: 3
Motocykl: xx w ramie sc33
Rok produkcji: 2006

Post » 10 listopada 2011, 11:01

Zapraszam, mogę nawet zorganizować :)

Awatar użytkownika

Motocykl: była SC33// szukam
Rok produkcji: 1998

Post » 10 listopada 2011, 11:45

robson1903, skoro jesteś cały czas poza domem i na nic nie masz czasu to po co bierzesz się za handel?
Lewy pas, gaz i płynę...
54.036592,21.799654

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści