Przekładka silnika na 1100 XX
-
robson1903
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
ja bede mial troche latwiej bo mam XXa calego CENZURA z peknieta rama ale zdrowym silnikiem. rame do sc33 kupilem. reszte cala bede przekladal z XXa. Jednostronny wachacz mam od Rc36 91 rok i bedzie troche CENZURA z mocowanie amortyzatora *bo do sc33 pasuje plug and play wachacz od rc36 94 rok a nie 91. felga tyl bedzie albo rc46 albo od samochodu. nie wiem jeszcze.. dalej szukam jakiegos zawiasu USD od czegos ale nie moge nic znalezc w rozsadnej kasie. ciekawe jak bedzie jechac jak dostanie -1 i +3 zebatkipekal1 pisze:A gdzie lagi i reszta ?
Ernest Ty wiesz na co się porywasz?
Juz nie przesadzaj ze tak strasznie bedzie. Mam cala zime zeby to zbudowac 
Baza czyli 1100xx 97 rok ze szwajcarii. Rama peknieta na spawach przy glowce. W kwicie jest 50kW wbite i obrotomierz oryginalnie ma czerwone pole od 5 tys RPM. Mialem odpalone tylko na postoju. Wkreca sie ok na luzie ale pewnie bedzie zablokowany. Nie rozbieralem jeszcze nic w nim bo mam go od 2 dni.

Uploaded with ImageShack.us
Do tego ten wydech i moze caly stelaz z zadupkiem ale jeszcze nie wiem

Rama z SC33.
A to blade ktorego mialem 2 lata temu. Moze ktos go widzial gdzies??

www.euro.moto.otomoto.pl jak ktos chce niech kliknie
[ Dodano: Pią Paź 07, 2011 8:21 pm ]
Jak sie nie da jak sie da

[ Dodano: Sro Gru 07, 2011 11:10 pm ]
Cos tam porobilem znowu. Troche nowych mocowan, troche nowych tulejek i postawilem go wkoncu na kola

Baza czyli 1100xx 97 rok ze szwajcarii. Rama peknieta na spawach przy glowce. W kwicie jest 50kW wbite i obrotomierz oryginalnie ma czerwone pole od 5 tys RPM. Mialem odpalone tylko na postoju. Wkreca sie ok na luzie ale pewnie bedzie zablokowany. Nie rozbieralem jeszcze nic w nim bo mam go od 2 dni.

Do tego ten wydech i moze caly stelaz z zadupkiem ale jeszcze nie wiem

Rama z SC33.
A to blade ktorego mialem 2 lata temu. Moze ktos go widzial gdzies??

www.euro.moto.otomoto.pl jak ktos chce niech kliknie
[ Dodano: Pią Paź 07, 2011 8:21 pm ]
Jak sie nie da jak sie da

[ Dodano: Sro Gru 07, 2011 11:10 pm ]
Cos tam porobilem znowu. Troche nowych mocowan, troche nowych tulejek i postawilem go wkoncu na kola

-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
Widziałem gdzieś w necie że cały silnik ktoś zrobił z opuszczoną głowicą i wcale jej nie chował....ale ogólnie (jak u mnie) to od groma..
) nie wiem dokładnie ale w miejscu śrub pokrywy to 80%. po to zrobiłem wzmocnienia u dołu ramy i super znosi gumy!
Większe wyzwania to airbox i wiatrak chłodnicy...
Większe wyzwania to airbox i wiatrak chłodnicy...