Być może tak, byłem przed chwila w garażu mam 919 99' i czerwone pole zaczyna się od 11 tyś. a do tego miejsca wszystko mam normalne ( czyt. szarego koloru) .
Może była zablokowana no ale gdzie? na module, kruććach. Przy motocyklach, które byly blokowane na krucćach ssących często możemy spotkać bardzo wyeksploatowaną przepustnicę, która w jakimś tam stopniu wpływa na energię, którą oddaje nasza maszyna.
Sprawdź to. Przy okazji sprawdź stan i przeprowadź porządny serwis gaźników. 900tka musi iść na koło z gazu z 1 czy się jej to podoba czy nie i prawie w każdym zakresie obrotów, na dodatek zdrowa powinna odrywać koło od ziemi na drugim biegu przy użyciu manetki. Pozdrawiam:)
Zablokowana sc33 ?
-
Leyek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900RR
- Rok produkcji: 1999
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Śrubę mam wykręconą 2,75. Ale mam DynoJety i K&N więc trzeba kombinować. A spalanie pewnie wzrosło, ale kto by się przejmowałvap pisze:Olsen, czyli teraz masz wykręconą śrubę od regulacji o 3,5 obrotu? a jak ze spalaniem, nie wzrosło? Widze, ze na dupy do janowa przyjezdzasz:D
Gdzie mnie widziałeś? W trasie? Bo nie kojarzę
-
vap
- Motocykl: Cbr 954
- Rok produkcji: 2002
Jestem z janowa, na miescie Cie czesto widze jak z laską "towarowca pilnujecie"olsen pisze:Śrubę mam wykręconą 2,75. Ale mam DynoJety i K&N więc trzeba kombinować. A spalanie pewnie wzrosło, ale kto by się przejmowałvap pisze:Olsen, czyli teraz masz wykręconą śrubę od regulacji o 3,5 obrotu? a jak ze spalaniem, nie wzrosło? Widze, ze na dupy do janowa przyjezdzasz:D![]()
Gdzie mnie widziałeś? W trasie? Bo nie kojarzę