Powiedzmy Slovakia na 1-2 dni. To może być ostatnia szansa na takie eskapady w tym roku
Wrześniowe szaleństwo
- KC
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57A
- Rok produkcji: 2004
Wrześniowe szaleństwo
Jest ktoś chętny powiedzmy w przyszłym tygodniu na jakąś dalszą traskę?
Powiedzmy Slovakia na 1-2 dni. To może być ostatnia szansa na takie eskapady w tym roku
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
U Słowaków są też mega fajne "pokutu" z przelicznikiem 100E/przekroczenie 10km/h.
Dawniej bywałem bardzo często ale od wchłonięcia ich w strefę euro unikam tego kraju
Chyba , że przepisowo dojedziecie do "odcinków specjalnych" to są szanse na uniknięcie problemu. Może lepiej Czechy albo Góry Słonne k.Sanoka
Dawniej bywałem bardzo często ale od wchłonięcia ich w strefę euro unikam tego kraju
Chyba , że przepisowo dojedziecie do "odcinków specjalnych" to są szanse na uniknięcie problemu. Może lepiej Czechy albo Góry Słonne k.Sanoka
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- KC
- Motocykl: SC57A
- Rok produkcji: 2004
tragedii nie ma, RR już jest rozebrana, czekam na chłodnicę która oberwała podczas wczorajszych treningów na torze w Ułęży, Jak dotrze do mnie jutro po południu to wieczorem mój superbike byłby gotowy
Dzięki obejrzeniu kilkudziesięciu odcinków MacGyver'a i pomocy stunterów udało nam się dotrzeć do domu
niestety pojawił się również problem z przednim zawieszeniem, sam go raczej nie rozwiążę...
dla mnie sezon chyba się zakończył
...także dla mnie wrześniowe szaleństwo będzie oznaczać wydatki i wydatki
Oficjalnie wycofuję się z wyprawy, płakać poza mną nikt nie powinien biorąc pod uwagę zainteresowanie tematem
Pozdrawiam
Dzięki obejrzeniu kilkudziesięciu odcinków MacGyver'a i pomocy stunterów udało nam się dotrzeć do domu
niestety pojawił się również problem z przednim zawieszeniem, sam go raczej nie rozwiążę...
dla mnie sezon chyba się zakończył
...także dla mnie wrześniowe szaleństwo będzie oznaczać wydatki i wydatki
Oficjalnie wycofuję się z wyprawy, płakać poza mną nikt nie powinien biorąc pod uwagę zainteresowanie tematem
Pozdrawiam