O zlotach i innych ustawkach...
-
emge1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
kto ma ochote dojezdzac!!! zeby nas bylo wiecej
[ Dodano: Nie Sie 14, 2011 10:45 am ]
DZIEKUJEMY TYM KTORZY PRZYJECHALI...
dzisiaj cos rozrabiamy?
[ Dodano: Nie Sie 14, 2011 10:45 am ]
DZIEKUJEMY TYM KTORZY PRZYJECHALI...
dzisiaj cos rozrabiamy?
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
"przyjadę w sobotę"... potem "przyjadę w niedzielę"... potem... ej to wpadnę w poniedziałek.. a potem nie odbierasz tel.
nie było Ciebie tak jak gadałeś, namieszałeś, zmieniliśmy plany w parę osób, żeby w więcej ludu się zebrać i dojechać bliżej Was i dupa... po co to było mieszać: morze, mazury, działeczka, grill???...
"jak nikt nie chciał lecieć" to w ogóle się wypiąłeś.. lalkę dmuchaną Ci mogę kupić jak sam nie jeździsz
widzę, że jak liczyć to tylko na siebie...
Najbliższy weekend lecę na Radawę, jak ktoś chce to możemy się ustawić w piąteczek...
tylko konkretnie dawajcie znać
- Przemo954RR
- Motocykl: Honda 600F3 stunt sucza :-)
- Rok produkcji: 1997
Wściekła pisze:Yarson pokazałeś w weekend jak to jest się z Tobą umawiać...
"przyjadę w sobotę"... potem "przyjadę w niedzielę"... potem... ej to wpadnę w poniedziałek.. a potem nie odbierasz tel.
nie było Ciebie tak jak gadałeś, namieszałeś, zmieniliśmy plany w parę osób, żeby w więcej ludu się zebrać i dojechać bliżej Was i dupa... po co to było mieszać: morze, mazury, działeczka, grill???...
"jak nikt nie chciał lecieć" to w ogóle się wypiąłeś.. lalkę dmuchaną Ci mogę kupić jak sam nie jeździsz
widzę, że jak liczyć to tylko na siebie...
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
słoneczka moje i mordki kochane.. jak w wawie leje, i w tv pokazuja cala polska leje,to w deszczu 250km dmuchac bo u was slonce i wracac tez w deszczu to mozesz mi wybaczyc:)???
pozatym ze znicza o 15 wrocilismy,a na noc nei mgoe zotac bo kot Komando w domu czeka
To ja sie zawiodlem na Tobie na zlocie.. zroc uwage ze specjalnie dla cibeie podjechalem dac ci gumowy prezencik w bałtowie:)
oj.. jestesmy kwita:D?
pozatym ze znicza o 15 wrocilismy,a na noc nei mgoe zotac bo kot Komando w domu czeka
To ja sie zawiodlem na Tobie na zlocie.. zroc uwage ze specjalnie dla cibeie podjechalem dac ci gumowy prezencik w bałtowie:)
oj.. jestesmy kwita:D?
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej