O zlotach i innych ustawkach...
- Wściekła
- GIRL

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
O zlotach i innych ustawkach...
EDIT: Wydzielilem posty nie dotyczace zlotu fireblade ( http://forum.fireblade.pl/topics12/i-og ... 47,420.htm ) do tego tematu
DO TYCH CO NA BAŁTÓW:
zmiana miejsca spotkania: spotkajmy się na wylocie na RADOM na ORLENIE (przy rondzie, skręt w prawo na Pionki, a po lewej Orlen - jadąc z kierunku Puławy)
godzina: 16.30
noclegi: z piątku na sobotę 1 pokój jest, więc raczej podłoga za śmieszną kasę, z soboty na niedzielę 3 pokoje (30zł/os/doba)
Kamil, Redjac dajcie znać na PW czy się wyrobicie na tą godzinę i czy jasne miejsce żebyśmy się nie szukali
jak ktoś jeszcze śmiga dawać znać
za tydzień z kolei propozycja zlot PIŃCZÓW:
Moto Party Ponidzie 2011
12-14 sierpień, w ub. roku wjazd 40PLN
odległości: 95 km od Krakowa, 50 km od Kielc, 200 km od Lublina, 220 km od Warszawy
DO TYCH CO NA BAŁTÓW:
zmiana miejsca spotkania: spotkajmy się na wylocie na RADOM na ORLENIE (przy rondzie, skręt w prawo na Pionki, a po lewej Orlen - jadąc z kierunku Puławy)
godzina: 16.30
noclegi: z piątku na sobotę 1 pokój jest, więc raczej podłoga za śmieszną kasę, z soboty na niedzielę 3 pokoje (30zł/os/doba)
Kamil, Redjac dajcie znać na PW czy się wyrobicie na tą godzinę i czy jasne miejsce żebyśmy się nie szukali
jak ktoś jeszcze śmiga dawać znać
za tydzień z kolei propozycja zlot PIŃCZÓW:
Moto Party Ponidzie 2011
12-14 sierpień, w ub. roku wjazd 40PLN
odległości: 95 km od Krakowa, 50 km od Kielc, 200 km od Lublina, 220 km od Warszawy
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2011, 23:41 przez Wściekła, łącznie zmieniany 3 razy.
- Wściekła
- GIRL

ja mam bliżej na południe...
byłam na Skarżysku,Liwie, Lesku, jadę na Bałtów, Pińczów, Radawę, Austrię (EBW) - do tej pory raczej kasa decydowała o możliwościach wyjazdu
ale w ubiegłym roku sporo było tego (Kozienice, Biłgoraj, Żywiec, Pińczów, Firlej, Austria, Skarżysko, Lesko, Dołżyca), ale z kolei jakoś Ciebie nie widziałam
po prostu Tobie na rękę bardziej do góry w Polskę a mi w dół
[ Dodano: Czw Sie 04, 2011 9:22 pm ]
ale w ubiegłym roku sporo było tego (Kozienice, Biłgoraj, Żywiec, Pińczów, Firlej, Austria, Skarżysko, Lesko, Dołżyca), ale z kolei jakoś Ciebie nie widziałam
[ Dodano: Czw Sie 04, 2011 9:22 pm ]
PRAWIEEEE ZOSTAĆ WEPCHNIĘTYMYarson 954 pisze:
ech...CENZURA,jak mozna po trzezwemu prawie zostac wepchnietym w ognisko![]()
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
jaka austrie???
CENZURA film wyszedl, ale zapisalem w zlym formacie i ne chce YT przyjac;/ a wyslzo 22 minuty musz ei tak na pol przeciac;/
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Wściekła
- GIRL

W Austrii jest międzynarodowy zlocik European Bike Week - Faak am see
http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/405 ... Week-.html
rewelacja okolica...
5 wrzesień wyjazd, nocleg po 600km w Czechach, i drugi dzień 600 km (ode mnie licząc) do miejsca zlotu - zlot trwa tydzień (5-12 wrzesień), wokół jeziora wypas.. w jeden dzień nie przejdziesz zlotu.. jezdżą autobusy żeby się przemieścić... 7 dni jedna wielka parada.. jak siądziesz przy drodze to tylko głowa chodzi w lewo i prawo za maszynami

http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/405 ... Week-.html
rewelacja okolica...
5 wrzesień wyjazd, nocleg po 600km w Czechach, i drugi dzień 600 km (ode mnie licząc) do miejsca zlotu - zlot trwa tydzień (5-12 wrzesień), wokół jeziora wypas.. w jeden dzień nie przejdziesz zlotu.. jezdżą autobusy żeby się przemieścić... 7 dni jedna wielka parada.. jak siądziesz przy drodze to tylko głowa chodzi w lewo i prawo za maszynami
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
byłę wczoraj w bałtowia jakies 15min:( autem heh pryz okazji...szkoda ze niemoge latac jeszcze...
dałem wscieklej mini niespodzianke,, meczcie ja zeby fotke zrobila i sie pochwalila wam
mały,gumowy.....
swoja droga, ktos za ydzien,sobota,albo niedziela chetny na jakis dalszy wypadzik?
trojmiasto,katy rybackie, mazurykrakow,albo zlot ok.100km od krakowa? a moze zakopane,czy gdizes pod grance,zeby fotki masyzna pocykac
?????
dałem wscieklej mini niespodzianke,, meczcie ja zeby fotke zrobila i sie pochwalila wam
mały,gumowy.....
swoja droga, ktos za ydzien,sobota,albo niedziela chetny na jakis dalszy wypadzik?
trojmiasto,katy rybackie, mazurykrakow,albo zlot ok.100km od krakowa? a moze zakopane,czy gdizes pod grance,zeby fotki masyzna pocykac
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Wściekła
- GIRL

WRÓCIŁAM!!!!!Yarson 954 pisze:byłę wczoraj w bałtowia jakies 15min:( autem heh pryz okazji...szkoda ze niemoge latac jeszcze...
dałem wscieklej mini niespodzianke,, meczcie ja zeby fotke zrobila i sie pochwalila wam![]()
mały,gumowy.....![]()
trojmiasto,katy rybackie, mazurykrakow,albo zlot ok.100km od krakowa? a moze zakopane,czy gdizes pod grance,zeby fotki masyzna pocykac?????
fotkę małego gumowego zrobiłam od razu, ale niektórzy lepiej się zabawką bawili ;P heheh dzięki Yarson ;P wrzucę później zdj,
Redjac i Kamil929 byli na zlocie popiliśmy Wasze zdrowie i powspominaliśmy zlot Fireblade
ja lecę za tydzień na ZLOT w PIŃCZOWIE, z tego co wiem Kamil929 i Błażej też jadą, Redjac ma wesele...
KAMIL929 PAMIĘTAJ NIE MIESZAJ ALKOHOLI NA PRZYSZŁOŚĆ
I NIECH NIKT NIE MÓWI ŻE TO ZNOWU MOJA WINA ;P
WRZUCĘ POD WIECZÓR FOTY
KAMIL WISISZ MI PIWKO, TWOICH NIE WRZUCĘ DLA TWOJEGO DOBRA
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2000
Bardzo śmieszne na prawdę BARDZO!!
Czekaliśmy na seks niespodziankę do 3w nocy miałą byc o 12 ale to nic słuchałem 3godziny kata w ogolę nie można nazwać tego muzyką tragedia ale opłacało sie
) kolo 4wyjazd 55km ale jeszcze kumpla odwiedziliśmy i od OSTROWCA Moto kręciły do odcięcia ;d;d 200 nie schodziło cebra dobiłem do 285 kumpel gixem 265
) Szkoda ze niebyło nas więcej z 4rum:) A na zlocie byłą rekordowa ilość MOTÓŻYSTÓW
4000 ponad
Czekaliśmy na seks niespodziankę do 3w nocy miałą byc o 12 ale to nic słuchałem 3godziny kata w ogolę nie można nazwać tego muzyką tragedia ale opłacało sie
-
Kuba'125
- Motocykl: Honda
- Rok produkcji: 0
Na zlocie byli ,ale wczoraj na Katarzynę podjechać to niełaska
,szukałem jak opętany jakiś Fireblad-ów i było jedne 1000RR ,ale właśnie wyjeżdżał
,potem spotkaliśmy sympatycznego posiadacza 954 gadka szmatka i powoli zaczęliśmy się zbierać na Bałtów ,ale pogoda ... ,nie bardzo chcieliśmy ryzykować wracanie w ulewę ,tym bardziej ,że i tak nie zostalibyśmy na noc. Nerwy ogromne ,kolejny raz pogoda wszystko zepsuła ,ale w przyszłym tygodniu Pińczowa nie odpuszczam 
- Wściekła
- GIRL

Kamil929 pisze:Bardzo śmieszne na prawdę BARDZO!!
Czekaliśmy na seks niespodziankę do 3w nocy miałą byc o 12 ale to nic słuchałem 3godziny kata w ogolę nie można nazwać tego muzyką tragedia ale opłacało sie) kolo 4wyjazd 55km ale jeszcze kumpla odwiedziliśmy i od OSTROWCA Moto kręciły do odcięcia ;d;d 200 nie schodziło cebra dobiłem do 285 kumpel gixem 265
) Szkoda ze niebyło nas więcej z 4rum:) A na zlocie byłą rekordowa ilość MOTÓŻYSTÓW
4000 ponad
Kamil ale mogłeś pooglądać miss mokrego podkoszulka w 4 wydaniach
a poza tym dla nas nie było śmiesznie, zwłaszcza w nocy heheheheheh ;P