Przywitaj się tutaj!
-
maRRek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR FIREBLADE
- Rok produkcji: 1997
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
hyhyhy , czasem przyjezdzam na treningi jednak teraz czesciej jako zwiedzajacy, moja stunt dziwka juz zarosla kurzem ale rozne plany na przyszly sezon po glowie mi chodza, w tym sezonie to juz pewnie nie bedzie okazji bo za zimno taki kawal sie telepac zeby wypalic troche paliwka ale... 
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- kiki1989
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich !!!
WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY DWÓCH KÓŁEK 
Mam na imie Krzysiek, niedawno przesiadłem się z GS 500 na cbr 929 z 2000 r. Jest to to kolosalna zmiana jesli chodzi o moc i póki co ucze się i jeżdze spokojnie
Jestem z Krosna (podkarpackie) uczę się w Technikum mechanicznym w Krośnie ( 4 klasa ) Oczywiscie kocham motocykle i im głównie poświecam swój wolny czas. Naszczescie mam warunki do jakich kolwiek napraw i upiekszań Hondy. Jak by ktoś był z okolic to można pisać na PW, może udało by się gdzies razem wyskoczyć 
Pozdrawiam ...
Mam na imie Krzysiek, niedawno przesiadłem się z GS 500 na cbr 929 z 2000 r. Jest to to kolosalna zmiana jesli chodzi o moc i póki co ucze się i jeżdze spokojnie
Pozdrawiam ...