I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE 30-31.07.2011
-
szczurek83
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
dajcie lepiej jakis namiar GPS, moj komputer pokladowy w bladym poprowadzi mnie na miejsce, pewnie nikogo nie wydzwonie bo bedzie juz gruba libacja, a nie wiem o ktorej wyrusze z OL
poza tym mam zamiar zabrac ze soba moje obie slicznotki, na jednej bede jechac a druga bedzie robic za pas nerkowy

Uploaded with ImageShack.us
poza tym mam zamiar zabrac ze soba moje obie slicznotki, na jednej bede jechac a druga bedzie robic za pas nerkowy

Uploaded with ImageShack.us
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Sieczychy, kurcze wejdz na www.viamichelin.pl
tam powino ci wyskoczyc...
Pochwale sie kupiłem dziś Szampańskoje igristoje
i z chłopakami ogarneliśmy juz widelce, tacki,serwetki, ketchup,mustarde itp.... Bedzie gruuubo
jutro bede pracował ad zajebistym sexy show
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
kurcze... miesiac neicaly temktu z chlopakami myslelismy, zrobmy 1 termin,jak bedzie dupa przelozmy aleostatecznie stwierdizlismy ni huuuu....
Pogoda ma sie do nas dostosowac!
info jest w necie, w kilku pubach motocyklowych, na www.zlotymotocyklowe.pl itp. jakby nagle przelozyc moglibysmy wystawic kogos np. i dupa...
jezeli bedzie deszcz to wiadomo rozgrzewajaca herbatka dla zmoczonych i drin za odwage
co 50-80km, postoj pod dachem, jechac...worki smietnikowe zarsucic na kombi,albo zainwestowac w kondona na kombi, ok.100zl.oby dojechac... a miejscu jak bedzie ulewa, przyjmiemy 2 wersje i konkursy zrobimy w skzole, do ogniska sie wyjdzie na moment na kielbe, a waze ze wpsolnie sie napic mozna, pogadac, poznac...
wy z Lublina daleko nie macie łobuzy na RR
zaciskac zeby i leciec...moze byc tak ze w jednym woj, leje a za 20 km, jest tlyko pochmurnie a a zlocie bedzie slonce wygladac..
po ost,2 tygodniach nie wierze w zadne prognozy...
My ze strony organizowania, postaramy się was nie zawieść-postarajcie się zrobić to samo dla nas
Pogoda ma sie do nas dostosowac!
info jest w necie, w kilku pubach motocyklowych, na www.zlotymotocyklowe.pl itp. jakby nagle przelozyc moglibysmy wystawic kogos np. i dupa...
jezeli bedzie deszcz to wiadomo rozgrzewajaca herbatka dla zmoczonych i drin za odwage
co 50-80km, postoj pod dachem, jechac...worki smietnikowe zarsucic na kombi,albo zainwestowac w kondona na kombi, ok.100zl.oby dojechac... a miejscu jak bedzie ulewa, przyjmiemy 2 wersje i konkursy zrobimy w skzole, do ogniska sie wyjdzie na moment na kielbe, a waze ze wpsolnie sie napic mozna, pogadac, poznac...
wy z Lublina daleko nie macie łobuzy na RR
zaciskac zeby i leciec...moze byc tak ze w jednym woj, leje a za 20 km, jest tlyko pochmurnie a a zlocie bedzie slonce wygladac..
po ost,2 tygodniach nie wierze w zadne prognozy...
My ze strony organizowania, postaramy się was nie zawieść-postarajcie się zrobić to samo dla nas
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
Wpadaj moto
slyszalem ze tam autom lusterka urywaja motocyklisci i skaczą po mskach...szkoda auta
masz 120km? top jest w deszczu 1h 30 min... będzie mozna sie wysuszyc, psokojnie:)
slyszalem ze tam autom lusterka urywaja motocyklisci i skaczą po mskach...szkoda auta
masz 120km? top jest w deszczu 1h 30 min... będzie mozna sie wysuszyc, psokojnie:)