Przywitaj się tutaj!
-
Wariat79
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
-
Czapla
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
Na zlot nie dam rady wleciec, za dużo pociągnęła przeróbka motocykla, na dodatek musze samochód kupić więc oszczędzam.
Sory za brak fotek, postaram sie to ogarnac jutro. Totalnie nie chce mi sie ruszać tyłka z domu jak taka pogoda jest ....
[ Dodano: Wto Lip 26, 2011 6:45 pm ]
Jakieś naklejki mu jeszcze dorzuce, po lewej stronie wisi stacyjka, musze jej zrobic mocowanie no i mocowanie zegarow jeszcze do zrobienia. Wydech już był, ale musiałem odesłać bo troche nie pasował, czekam az mi to przerobią.

Sory za brak fotek, postaram sie to ogarnac jutro. Totalnie nie chce mi sie ruszać tyłka z domu jak taka pogoda jest ....
[ Dodano: Wto Lip 26, 2011 6:45 pm ]
Jakieś naklejki mu jeszcze dorzuce, po lewej stronie wisi stacyjka, musze jej zrobic mocowanie no i mocowanie zegarow jeszcze do zrobienia. Wydech już był, ale musiałem odesłać bo troche nie pasował, czekam az mi to przerobią.

-
clark_srt6
- Motocykl: Brak
- Rok produkcji: 0
Witam
Witam wszystkich motocyklistów Hondy. Mam na imie Piotrek jestem z Rzeszowa. Jestem w trakcie poszukiwania motoru i mam nadzieje że tutaj dużo sie dowiem cennych informacji w poszukiwaniu Hondy jak i w eksplatowaniu. Znudziła mi sie jazda szybkimi samochodami pora zmienić to jednoślada 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
''SRT 6'' Street Racer Technology
-
damien
- Motocykl: 1000rr sc57b
- Rok produkcji: 2006
Siema!
Siema. Z tej strony Damian z Częstochowy (dla przyjaciół Enen / Damien). Od 2 tygodni jestem w posiadaniu sc57b, chociaż brałem pod uwagę też r1 rn-19. Jak na razie 1500km nawinięte i coraz bardziej mi się podoba, ale spodziewałem się większego CENZURA przy przeskoku z 600cc.
Jak na razie wymieniłem klocki, płyn hamulcowy, olej, napęd, łożysko głowki ramy, ale teraz mam problem z wyswietlaczem biegów. On jest chyba od was z forum kupowany hurtowo (polska produkcja). Nie wiem jak to cholerstwo zaprogramować
Poza tym przez zimę będe chciałzarzucić stalowy oplot i zastanawiam się jeszcze nad sportowymi setami.
Pozdro
Jak na razie wymieniłem klocki, płyn hamulcowy, olej, napęd, łożysko głowki ramy, ale teraz mam problem z wyswietlaczem biegów. On jest chyba od was z forum kupowany hurtowo (polska produkcja). Nie wiem jak to cholerstwo zaprogramować
Poza tym przez zimę będe chciałzarzucić stalowy oplot i zastanawiam się jeszcze nad sportowymi setami.
Pozdro