Przywitaj się tutaj!
- mefiu
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 929rr
- Rok produkcji: 0
-
matwiej
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1996
Bry Wieczor
witam wszystkich
zawitalem na to forum, i troche zle ze dopiero po kupnie sc33 bo dowiedzialem sie sporo czytajac wlasnie je.
Powiem tak po 10-15 latach malo przyjemnej przerwy w pelni wladz umyslowych (chyba)
nie majac nigdy do czynienia z ta moca, bo przeciez wsk etz czy honda 400 nie pamietam modelu to w porownaniu z fireblade hm poprostu od nowa sie ucze jezdzic
tamte motocykle wyczuwalo sie po 10 min jazdy a tu zaskoczenie .
Pracuje jako lakiernik, jestem z Zachodniopomorskiego i mam stuki na wolnych obrotach
przy nierozgrzanym silniku.
[/code]
zawitalem na to forum, i troche zle ze dopiero po kupnie sc33 bo dowiedzialem sie sporo czytajac wlasnie je.
Powiem tak po 10-15 latach malo przyjemnej przerwy w pelni wladz umyslowych (chyba)
nie majac nigdy do czynienia z ta moca, bo przeciez wsk etz czy honda 400 nie pamietam modelu to w porownaniu z fireblade hm poprostu od nowa sie ucze jezdzic
tamte motocykle wyczuwalo sie po 10 min jazdy a tu zaskoczenie .
Pracuje jako lakiernik, jestem z Zachodniopomorskiego i mam stuki na wolnych obrotach
[/code]
- Gedi46
- Motocykl: sc59 ??
- Rok produkcji: 0
HEJ HO !
Cześć ... Grzesiek z trójmiasta
latam od 13 roku zycia ... najpierw jakies 50ccm potem aprilia rs 125 , r6 , cbr 1000 rr ( sc57a) , zx12r .... i teraz wracam do hondy
własnie jestem w trakcie szukania sc59 ... pewnie zaraz zaloze temat w tamtym dziale bo pytan wiele i metlik w glowie. pozdrawiam i pewnie z niektorymi z was bede mial mozliwosc polatania