:D:D pozdrowki
Śmigam potworem marki.................Fiat....Seicento 0.9 litra LPG więc widzę , że mam chyba najbardziej kozacką furę w temacie!
, nie potrzebuje lepszej fury, ma mnie dowieść do pracy i sporadycznie w ulubione Tatry:-) no chociaż mam 137KM ,tak że zjadam Twoje cinko na śniadanie hehehehe
ostatnio ogniwa rdzy zostały wyczyszczone nowa farba i furak wygląda jak z salonu
oj fiu fiu jak widać temat nowy to i nowe kłótnie
ale cóż.....tyle chłopa to się kłócić trzeba
A ja od czasu do czasu Vectrą C 2.8 na turbinie
250 kucy i tyle mojego a na trójce to gumkę spali na dzień dobry
Grunt to, że nie muszę tego za swoje tankować, bo by mi na wyjazdy Bladym nie starczyło.....spalanie 14- 17l/100 mówi samo za siebie
A na koniec powiem, że jakoś moce nie idą w parze z portfelem no chyba, że kogoś na to stać....mnie NIE
Prywatnie Passat B5 1.8 jak to ktoś nazwał "wieśwagen" mi co najmniej wystarcza i nie narzekam, bo cenię sobie komfort a nie lans
slamann pisze:Prywatnie Passat B5 1.8 jak to ktoś nazwał "wieśwagen"
Sam jeżdżę wozem drechów i buraków haha.
Bo nie tylko do Lansu potrzeba woza
marcinSC33 pisze:O żesz kurde to ja błysnę furaczemŚmigam potworem marki.................Fiat....Seicento 0.9 litra LPG więc widzę , że mam chyba najbardziej kozacką furę w temacie!
:D:D:D
Chappy pisze:Paveu79 18letni Opel Astra A 1.4+LPG I generacji
a tak serio to na dojazdy do pracy wystarcza w zupełności no i nie tlucze w nim tak wszystko jak w 15 letnim punciaku ktorym latałem poprzednio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości