(oby nie)
(oby nie)
myślałem że ten wątek służy czemuś innemu a to po prostu farsa się robi i przechwałki. "nie ma czym się chwalić ale się pochwale"
synek pisze:Panie Andrzeju, zachowuje się Pan jak 16 latek... Jeśli twierdzi Pan że ktoś Panu sprzedał minę to proszę jakoś to kulturalnie załatwić a nie grozić ludziom którzy nie mają z tym nic wspólnego a wyrazili tylko swoją opinię... Mnie też będzie Pan oskarżać że to ja sprzedałem ten motocykl...? Rozumiem że został Pan oszukany i chce Pan zwrotu pieniędzy ale takie sprawy można i należy załatwiać jak ludzie a nie zwierzęta. Jak ma Pan dowody, ekspertyzy, opinie biegłych itp. to proszę zachować to dla siebie a nie wypisywać co to Pan nie zrobi jak tylko oszust nie odbierze pisma, jakich to ma Pan kolegów i co oni mu zrobią... To też są groźby i za to też może być Pan sądzony. Żenujący poziom dyskusji...
Groteska...
Panie Andrzej-A5 NIE od dzis wiadomo ze wiekszosc motocykli na sprzedaz to odpicowane tylko do sprzedazy zlomy !!! Wiekszosc ludzi ktorych znam jadac kupic motocykl nastawiają sie ze jego stan rzeczywisty bedzie bardzo odbiegal od tego co jest napisane w ogloszeniu i zapobiegają temu biarac ze soba kolege co sie zna lub mechanika albo jadą z motocyklem do serwisu. Nie jest pan pierwsza oszukana osoba !!! Wystarczylo wejsc na google tam jest masa tematow jak kupowac motocykl, na co zwracac uwage przy kupnie itp, w gazetach (motocykl, swiat motocykli) tez co jakis czas wszystko dokladnie opisują. Nawet na tym forum kilka tygodni temu kolega jajo przestrzegal przed zakupem tego szrota. Nie chce pana obrazac ale zachowal sie pan jak dziecko czyli zobaczyl napalił pojechal i kupił !!! To jest forum na ktorym mogą sie wypowiadac wszyscy wiec prosze nie obrazac kazdego nowego uzytkownika bo sie panu wydaje ze to od razu byly wlasciciel panskiego nowego sprzeta. Zreszta robi pan wielka tajemnice ze było by super gdyby nie odebral panskiego pisma lub nie wplacil panu kasy a sam pan pisze ze wyslal mu maila z linkiem do tego tematu.
Wróć do Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości