Przywitaj się tutaj!
- Biały
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 2012
W irlandii jest ok moto kupiłem z końcem maja zrobiłem już ponad 4000km i raz tylko troszke mnie zmoczyło . Ale faktycznie w IE lub UK moto moze nie są zkatowane ale są strasznie zaniedbane , zasyfione itp ja swoją z dwa tygodnie czyściłem ale teraz wygląda bardzo dobrze . Jak znajde chwilwe to zapodam jakąś fotke .
Lepiej sie wdycha TCH z powietrzem
-
karols007
- Motocykl: 929rr
- Rok produkcji: 0
Witam czesc wszystkim
Witam kupilem 2 tyg temu 929,nie wiele ujezdzilem bo pogoda niestety juz powoli szwankuje, ale nareszcie elegancko sie jezdzi...!!! Karol
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
Jak dobre kupił to będzie jeździł ! Jak mukę to zawsze kto inny zarobi i części na rynku wtórnym przybędzie. Tak czy owak ktoś się cieszył będzie
A tak bardziej pod publikę, to witaj serdecznie ! A ja przy okazji żegnam forumowiczów, ponieważ nie mam już tego kultowego motocykla i miał nie będę. W przyszłym sezonie powracam do ENDURO z tego chociażby względu, że są tam zajebiści ludzie i mój najlepszy Przyjaciel ! O asfalcie lepiej nie mówić... po prostu rozpacz jacy jeżdżą ludzie (chodzi o tych z którymi ja jeździłem) Z tego miejsca pozdrawiam jedynego ciekawego ludzia z którym miałem okazję polatać po torze i jest zalogowany na forum pod kryptonimem goOly,- YO
wciąż zajmuję się serwisem