Wypadek policjantów na moto
- blazej33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Lukki
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
Te wymuszenia puszkarzy denerwują mnie najbardziej. Przeżyłem takie wymuszenie na poprzednim moto. Dobrze, że uderzyłem w okolice przedniego koła, bo inaczej bym nie przeżył
A tak to zrobiłem salto przez maske. Chwile leżałem i zaraz wstałem
Także, teraz prawie za każdym razem jak widze auto szykujące się do włączenia do ruchu to ręce troche mi się pocą. 
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
staż w policji a ilość przejechanych km na motocyklu to co innego. Mogli podać wiek, albo czas od kiedy mają prawo jazdy na kat. A.
Też ważne, od kiedy jeździli na tych maszynach. Może to nowe sprzęty były, a oni dopiero co je dostali. W końcu do ciężkiego Lytra z załadowanymi kuframi trochę umiejętności potrzeba...
Też ważne, od kiedy jeździli na tych maszynach. Może to nowe sprzęty były, a oni dopiero co je dostali. W końcu do ciężkiego Lytra z załadowanymi kuframi trochę umiejętności potrzeba...
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
nasyzjmy sobie na kombiaki, albo kamizelki zielone zarzucmy z napisem POLICIA! nic nam nie zrobia,tylko dla niektorych to obciach z takim haslem...
ale w legionowie mamy naszywki na ramie kurtki...Sekcja Motocyklowa-wydzial ruchu ruchu
ps-ogladacie wielkie cyce na polsacie:)?
ale w legionowie mamy naszywki na ramie kurtki...Sekcja Motocyklowa-wydzial ruchu ruchu
ps-ogladacie wielkie cyce na polsacie:)?
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej