Ku przestrodze dla forumowej wiary. Gdyby chciał ktoś kupować cokolwiek od "kolegi" robson1903 czy robić jakikolwiek biznes z nim radzę się zastanowić.
Sprzedał mi napęd teoretycznie prawie nowy w idealnym stanie ,a po założeniu przez Czikena okazało się ,że naciągu brak i nierówno wyciągnięty. Gdyby ktoś znał tego trola może go serdecznie pozdrowić.
Forumowy trol i oszust - robson1903
- trauma
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
brałem od niego tłumik miał być z dolotem przysłał bez czekałem prawie miecha na dolto łaskawie wysłał opisywąłem sytuacje na forum w jego ogłoszeniach .
ja dokończyłem transakcje bo była przez allegro ale ogólnie musiałem sie przypominać ,
a i fakt że tłumik był lekko wygięty tam gdzie zakłada się dolot tzn, jakby go ktoś nie umiejętnie sciągał młotkiem a tego faktu nie było widać na focie jak się dogadywałem
ja dokończyłem transakcje bo była przez allegro ale ogólnie musiałem sie przypominać ,
a i fakt że tłumik był lekko wygięty tam gdzie zakłada się dolot tzn, jakby go ktoś nie umiejętnie sciągał młotkiem a tego faktu nie było widać na focie jak się dogadywałem
- Biceps51
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
Kolega z dolotem sprawa wyjaśniona, nie z mojej winy szła tak długo ta dodatkowa rurka 
Sprawa wyjaśniona moim zdaniem.
Co do napędu. Jeździłem na tym nepędzie i jakoś był dobry. ciężko żeby nagle od wypadku mu się wydłużyło. Widzę że sprzedać coś komuś taniej to i tak będzie szukał dziury w całym. Nie chcesz było nie kupować.
Zawsze przesyłam zdjęcia i opisuje stan. Jak chcesz to bierzesz i tyle. A kolegów którzy mają jakieś problemy emocjonalne i nietaktowne odzywki polecam wybrać się na terapie do lekarza. Bo z takimi tekstami to nie na forum ale pod stadion wykrzykiwać...
Tyle ode mnie, dzięki Damiano za podrzucenie tematu bo nie zauważyłem
Sprawa wyjaśniona moim zdaniem.
Co do napędu. Jeździłem na tym nepędzie i jakoś był dobry. ciężko żeby nagle od wypadku mu się wydłużyło. Widzę że sprzedać coś komuś taniej to i tak będzie szukał dziury w całym. Nie chcesz było nie kupować.
Zawsze przesyłam zdjęcia i opisuje stan. Jak chcesz to bierzesz i tyle. A kolegów którzy mają jakieś problemy emocjonalne i nietaktowne odzywki polecam wybrać się na terapie do lekarza. Bo z takimi tekstami to nie na forum ale pod stadion wykrzykiwać...
Tyle ode mnie, dzięki Damiano za podrzucenie tematu bo nie zauważyłem
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
"przyjacielu" robson 400 za naped 520 z tylną zębatką od crossówki ergalową z rozwiercanymi otworami na śruby tak oby weszła na piastę (a raczej pilnikiem wychełtane)
partyzantka rodem z modyfikacji WSK. Na takich przełożeniach 15/47 bodajże i łańcuchu 520 przeciągniętym jak szmata miał sobie chłopak polatać....co jak co ale łeb do interesu to ty masz
[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 8:35 pm ]
whahaha moze jeszcze silnik z xx obracał tym napędem?? no nieźle whahaha ziomy i przyjaciele z forum
[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 8:35 pm ]
whahaha moze jeszcze silnik z xx obracał tym napędem?? no nieźle whahaha ziomy i przyjaciele z forum
wciąż zajmuję się serwisem
- Biceps51
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)