Panowie i Panie Help
-
roksc33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Panowie i Panie Help
Witam posiada ktos moze informacje jak wyglada trasa ze Śląska nad Bałtyk. a dokładniej Katowice- Czestochowa- Łódz Włocławek- Toruń itd. jaka trasa? warunki drogowe itd
-
IvanBRW
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
katowice-częstochowa-łódź lecisz gierkówką więc tu jest po mojemu nienajgorzej, nawierzchnia daje rade.
w samej łodzi przelot jedynką aż do zgierza bez większych przygód. potem do włocławka są momenty z mnóstwem kolein i łat ale delikatnie przeważa jednak dość znośna nawierchnia. w samym włocławku to już mega rodeo. droga jak po bombardowaniu. dalej w tym roku się nie zapuszczałem jeszcze w tamtą stronę więc nie pomogę. od katowic do włocławka droga raczej szeroka więc problemu z wyprzedzaniem mieć nie powinieneś.
w samej łodzi przelot jedynką aż do zgierza bez większych przygód. potem do włocławka są momenty z mnóstwem kolein i łat ale delikatnie przeważa jednak dość znośna nawierchnia. w samym włocławku to już mega rodeo. droga jak po bombardowaniu. dalej w tym roku się nie zapuszczałem jeszcze w tamtą stronę więc nie pomogę. od katowic do włocławka droga raczej szeroka więc problemu z wyprzedzaniem mieć nie powinieneś.