Rozpoczęcie sezonu !!!
- dudis
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954fb
- Rok produkcji: 2003
- RobKlim
- Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
- Rok produkcji: 2008
potwierdzam słowa jarasa jechałem tydz temu z wawy do czestochowy i powiem wam jeden wielki korek od Mszczonowa do samego Piotrkowa Trybunalskiego jednym słowem tragedia,jeden pas bo lewy jest ciagle remontowany i zamkniety dla ruchu samochodów od chu... które wleczą sie w tepie 40-50/h.wiec lepsza opcja jest jechania przez Lódz troche wiecej drogi ale bez nerwów i duzo szybciej się przeleci
- Lary18th
- Motocykl: 954rr -> ZX10R
- Rok produkcji: 2008
A ja mam 2 pytanka :
1. Pisałem już o tym ... w każdym razie nie mam 2ki , cały czas szukam skrzyni do 954 , 2ke wywaliło nagle jakieś niecałe 2 tyg temu od tamtego momentu zrobiłem bez 2ki (od razu zapinając 2 i 3 bo na wolnych obr. 2ka jest) ok 1000km-1200km no i teraz moje pytanko , mianowicie jak myślicie czy mogę lecieć moto w takiej "kondycji" do częstochowy ? czy jest opcja , że coś w tej skrzyni nagle morze j**nąć ? btw. na trasie raczej nie mam opcji , żebym nawet 3 musiał zapinać
.... generalnie planowany lot to Lublin-Częstochowa-Warszawa-Lublin ok 700km ... także będę wdzięczny za jakieś konstruktywne podpowiedzi/odpowiedzi
2.Planuje lot w sobotę rano , potem nocleg/impreza i powrót w niedzielę i tu pytanie do którejś z ekip z WW - czy ktoś z Was wraca w niedziele Częstochowa-Warszawa i nie miałby nic przeciwko żeby kolega z forum się podpiął
?
peace.
1. Pisałem już o tym ... w każdym razie nie mam 2ki , cały czas szukam skrzyni do 954 , 2ke wywaliło nagle jakieś niecałe 2 tyg temu od tamtego momentu zrobiłem bez 2ki (od razu zapinając 2 i 3 bo na wolnych obr. 2ka jest) ok 1000km-1200km no i teraz moje pytanko , mianowicie jak myślicie czy mogę lecieć moto w takiej "kondycji" do częstochowy ? czy jest opcja , że coś w tej skrzyni nagle morze j**nąć ? btw. na trasie raczej nie mam opcji , żebym nawet 3 musiał zapinać
2.Planuje lot w sobotę rano , potem nocleg/impreza i powrót w niedzielę i tu pytanie do którejś z ekip z WW - czy ktoś z Was wraca w niedziele Częstochowa-Warszawa i nie miałby nic przeciwko żeby kolega z forum się podpiął
peace.