Gaśnie na wolnych
- loxa87
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1997
Gaśnie na wolnych
Witam mam mały problem z SC33 z 97r. odpala i wkręca się bardzo dobrze. Nagrzewa się też nieźle. Ale ostatnio stałem na światłach i po chwili po prostu zgasł dodam że nie mogłem go odpalić jakby akumulator nie miał mocy a na pych normalnie. Akumulator był ładowany i po przejechaniu dłuższej trasy. Już 2 razy mi zrobił taki numer nie wiem co to może być.
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Re: Gaśnie na wolnych
Naladuj akumulator, podlacz do moto, odpal i sprawdz jakie napiecie pokaze voltomierz na klemach z wlaczonymi swiatłami przy okolo 4-5 tys obr., jesli bedzie ponizej 13,5V to sprawdz regulator, jesli bedzie ok, to alternator.loxa87 pisze:Witam mam mały problem z SC33 z 97r. odpala i wkręca się bardzo dobrze. Nagrzewa się też nieźle. Ale ostatnio stałem na światłach i po chwili po prostu zgasł dodam że nie mogłem go odpalić jakby akumulator nie miał mocy a na pych normalnie. Akumulator był ładowany i po przejechaniu dłuższej trasy. Już 2 razy mi zrobił taki numer nie wiem co to może być.