miloch pisze:Tytus,
Mam rozumieć, że Stoner według Ciebie właściwie dobrał słowa i użył w odpowiednim momencie?? Uważasz, że przeprosiny Rossiego były nie szczere?? Zadziwia mnie Twoje podejście do Rossiego!? Dla mnie to była walka, takie rzeczy się zdarzają, są częścią tego sportu. Każdy ma Swoje zdanie, Twoje jest bardzo wyraziste w stosunku do 46. Pomijając Twoje nastawienie, wyścig był bardzo ciekawy, zaskakujący-zapowiada się ciekawy sezon. Szkoda tylko, że nasz rodak nie ukończył wyścigu w MOTO2.
Nie twierdze ze przeprosiny byly nie szczere ale tego nie wiadomo bo Rossi nie sciagnal kasku szczwany lis

Dlatego widac jak Stoner sie usmiecha a Vale nie...
Po prostu powiedzial co czul w tej sytuacji i tyle , bardzo trafnie to okreslil

Mial szanse na wygrana, i pozniej moze mu tych 25pk zabraknac w koncowej klasyfikacji! a do tego Rossi dojechal 5 (straszny fuks bo kazdy przed nim sie wywalal) to jak nie byc tu sfrustrowany zwlaszcza ze wirazowi olali go i pomagali 46? Pamietaj ze Rossi to nie swieta krowa a wszyscy tak go traktuja (nie wazne ze to 7 krotny MS) Sadzisz ze gdyby byla odwrotna sytuacja to 46 nie wbil by igly pod zebro Stonerowi? Mysle ze by sie nie wachal jak to bylo nie raz na konferencjach z Bagim, Gibernau itd
Ja sie ciesze ze takie slowa padly bo bedzie niezla walka miedzy nimi choc sadze ze Rossi nie da rady a do tego bedzie mial najwieksza ilosc gleb w sezonie co sie potwierdza juz w drugiej rundzie - 2 gleby (kiedys o tym posalem ze bedzie jechal na granicy ducata i bedzie glebil co chwile)
Ponizej cala sytuacja
Stoner (z uśmiechem): „Jak z Twoim ramieniem, wszystko w porządku?”
Rossi (z kaskiem na głowie): „Bardzo mi przykro”
Stoner: „Okey. Masz jakiś problem ze swoim ramieniem?”
Rossi: „Popełniłem błąd.”
Stoner: „Yeah. Oczywiście Twoje ambicje przerosły Twój talent.”
Rossi: „Co?”
Stoner: „Ambicja jest większa od talentu.”
Rossi: „Bardzo mi przykro.”
Stoner: „Nie ma problemu.”
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/P3ufZ-Xvmwg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>