(odpuścić manetke potem odkręcić) ale troche to zajeło nim sie udało nawet powiem inaczej na początku myslałem ze jest to nie mozliwe
(odpuścić manetke potem odkręcić) ale troche to zajeło nim sie udało nawet powiem inaczej na początku myslałem ze jest to nie mozliwe
Luks pisze:dupa do tyłu szarpnąc kiere i tak jak juz ktoś napisał wcześniej 'zanurkować przodem'(odpuścić manetke potem odkręcić)
to "szrpnięcie" to mało powiedziane - rwałem za kierę ile się tylko dało
może kolega miazga dobrze prawi bo po niedawnym odbierze moto z serwisu dowiedziałem się , że sprzęgło będzie niedługo do wymiany także moze w tym rzecz
cerber666 pisze:15z napewno tez nie zaszkodzi,ja juz mam zebate i czekam na zakówke i zakładam.Jak pierwszy załoze dam znac jaka róznica.W starej r1 tez miałem troche zmienione zebaty szła z 2 z gazu az miło,nie wiem czy z 3 ktos wprawny by nie wydarł.Dodam,ze waze ponad 90.
z 15z to wydaje mi się , że powinna bez problemu po lekkim je*nięciu gazem wstawać
M4NIEK pisze:2 z gazu na standardowym napędzie 16/42 lub USA 16/43 nie powinno być problemu.
Jak zdrowy egzemplarz i wszystko wyregulowane to nawet 3 z gazu siedząc się udaje
Zdejmując jeden ząb z przodu to tak jak byś dodał 3 z tyłu - na pewno odczujesz różnicę
że nawet luz na napędzie potrafi zepsuć zabawę... I wiele razy jak rozmawiam z kimś kto zapodał nową ketę to zaraz pierwsze co ma na ustach : KU.....A ale idzie na gumę teraaaaaa
nadmienię że nie z pierwszego biegu ...
.... 2ka odmówiła posłuszeństwa
Wróć do Szkoła jazdy, stunt, tricki
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość