Moderator: Tytus
Ale trzeba przyznac ze po prostu jezdzi tak samo slabo jak inni (lub gorzej) na dukacie - niczym sie nie wyroznia.
ale ja jestem wolałbym żeby sie coś wiecej działo niż tylko honda na podium. Na początku może to i przyjemne ale z czasem zacznie sie nudzić jak brown GP w F1 2 sezony temu.
Ja juz dawno czekam by honda sie odrodzila bo praktycznie od 2004 - wyjatek to 2006 kiedy Hayden zdobym mistrza (choc wtedy tez nie byl motocykl najlepszy) to jest cienko i zawsze na 2 miejscu...

chłopa nie trawie Stoner z ręką do niego , a on mu palecem macha , dziwny ten koleś . Rossi jak zawsze klasa . Ładnie ciął się ze Spisem i pogratulował mu to jest wzór do naśladowanie .
w pierwszej piatce 4 hondy
Walka dosc zaskakujaco trwala praktycznie caly wyscig
Stoner mozna bylo sie spodziewac ze ma zapas mocy i pokazal w drugiej czesci wyscigu jak sie jezdzi
Lorenzo dla mnie bohater wyscigu bo utrzymywal caly czas tempo repsolow i nawet Pedrose wyprzedzil
Rossi - obstawialem ze w pierwszej 8 dojedzie i tak sie stalo... Ducati robilo dobra mine do zlej gry
Klaskali jakby VR byl na pudle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości