Jakie macie przebiegi?
- LENAR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
Moja sześciolatka ma tylko 26ooo km, bo z salonu wyjechałem w 2007r.
Małe roczne przebiegi też się zdarzają, ja np w zeszłym sezonie zrobiłem zaledwie nie całe 3ooo km.
Jak narazie spełniam tylko serwisowe obowiązki: olej, filtr, opony, płyny, klocki, i to wszystko. Oby dalej było tak bezproblemowo...
Małe roczne przebiegi też się zdarzają, ja np w zeszłym sezonie zrobiłem zaledwie nie całe 3ooo km.
Jak narazie spełniam tylko serwisowe obowiązki: olej, filtr, opony, płyny, klocki, i to wszystko. Oby dalej było tak bezproblemowo...
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
- wujek krzysiek
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
-
Patison-cbr
- Motocykl: Honda cbr 900
- Rok produkcji: 1997
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
w mojej sc44 jest coś około 58 tyś przebiegu. moto z 2001 r. kupione od dobrego ziomka z którym wypiłem i wypaliłem więcej niż honda spaliła oktanów
w moich łapkach od 4 lat, jestem pierońsko zadowolony bo jest na tyle mocne i wygodne, że po prostu nie mam ochoty zmieniać.
przebieg 100% autentyczny, przy 42 tyś wymieniony rozrząd i zrobione zawory, jakieś 5tyś km później zesrał się alternator, regulator i komputr + cała elektryka
teraz troche zaczyna szwankować akku, więc chyba najwyższa pora rozglądać się za nowym.
pytanie do kolegi fabiq'a - czy ten alternator klęka w każdej sztuce po 60 tyś przebiegu ? boś mnie troche zmartwił, już raz to robiłem i nie dość że $$ to i pracy od cholery to pochłania.. więc raczej nie chciałbym tego zabiegu powtarzać
przebieg 100% autentyczny, przy 42 tyś wymieniony rozrząd i zrobione zawory, jakieś 5tyś km później zesrał się alternator, regulator i komputr + cała elektryka
teraz troche zaczyna szwankować akku, więc chyba najwyższa pora rozglądać się za nowym.
pytanie do kolegi fabiq'a - czy ten alternator klęka w każdej sztuce po 60 tyś przebiegu ? boś mnie troche zmartwił, już raz to robiłem i nie dość że $$ to i pracy od cholery to pochłania.. więc raczej nie chciałbym tego zabiegu powtarzać
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS