I szukam jakiś podpowiedzi gdzie można tanio kupić:Gogle,spodnie, bluzę i buty tylko naprawdę tanio bo nie wiem ile się tym będę bawić więc nie chcę inwestować dużo kasy, chyba, że ktoś coś ma do sprzedania oczywiście niezniszczone najlepiej w kolorach uniwersalnych czyli biały czarny szary bul coś pod moto biały czarny czerwony to czekam na informacje
Pomoc ze sklepem!
- Chappy
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda FireBlade 929RR
- Rok produkcji: 2001
Pomoc ze sklepem!
Siemanko chłopaki niedawno zakupiłem zabawkę do lasu (oczywiście) Hondę CR125 taki mały dodatek do 929 
I szukam jakiś podpowiedzi gdzie można tanio kupić:Gogle,spodnie, bluzę i buty tylko naprawdę tanio bo nie wiem ile się tym będę bawić więc nie chcę inwestować dużo kasy, chyba, że ktoś coś ma do sprzedania oczywiście niezniszczone najlepiej w kolorach uniwersalnych czyli biały czarny szary bul coś pod moto biały czarny czerwony to czekam na informacje
...Hamuj Fantazje, Rozwijaj Wyobraźnie...
-
tony_montana
- Motocykl: Honda CBR 1000RR / CR125
- Rok produkcji: 2008
- Chappy
- Staly Bywalec

- Motocykl: Honda FireBlade 929RR
- Rok produkcji: 2001
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
w intermotors mozesz tanio sie ubrac
buty 350 pln
spodnie 200 pln
rekawice 60 pln
koszulka 60 pln
kurtka 145 pln
kask 130 pln
gogle sa ale drogie mozna kupic taniej i lepsze
buty 350 pln
spodnie 200 pln
rekawice 60 pln
koszulka 60 pln
kurtka 145 pln
kask 130 pln
gogle sa ale drogie mozna kupic taniej i lepsze
Ostatnio zmieniony 04 marca 2011, 16:32 przez fabiq, łącznie zmieniany 1 raz.
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte