a z liftingu...mama juz siedzenie i dupe od R1, oryginalny stelarz do przerobki od bladego i prawdopodobnie tez bedzie plug od hornetki, zegary od F4i i nie wiem jaki przod, ale to wszystko bedzie rozciagniete w czasie bo kasy na to idzie co niemiara
pekal1 pisze:całą skrzynię nową wkładasz w sensie dorabiasz pod zamówienie zębatki czy po prostu wkładasz używkę?
). Efekt jest taki, ze po zlozeniu wszystkiego do kupy skrzynia pracuje zdecydowanie cichutko, rowno, biegi wchodza gladko, slowem wszystko dziala i wyglada jak nowka nie smigana, aha dodalem jeszcze " wlasnej roboty" tlumik
tzn. obcialem seryjny prawie o polowe i wybebeszylem:D efekt...strasznie glosny , ale mi sie podoba:D
Dzieki wielkie Panowie i szerokosci na drodze:D
więdz chce wiedzieć jak naruszy to mą kieszeń
Szajba pisze:Siema Chomik mam pytanko jakie koszta tych łozysk i tuleiek i skąd brałeś bo moze będe tez to robiłwiędz chce wiedzieć jak naruszy to mą kieszeń
Ogolnie remont wyniosl mnie jakies 500 funtow, to sam silnik, do tego jeszcze wymiana zebatek, lancucha, i opon, oczywiscie wszystkie plyny, wczesniej wymienilem uszczelniacze i oleje w przednim zawieszeniu, plyn hamulcowy i klocki, jedni twierdza, ze gra nie warta swieczki i bylo lepiej kupic nowe moto, ale moto trzeba kochac i szanowac:D mysle, ze teraz hania bedzie ciekac bezawaryjnie kolejne dlugie lata
na przyszly sezon planowana zmiana rozrzadu i jeszcze w tym sezonie "lifting"
dzięki za podanie kosztów (masakra) Ja jak będe musiał zmieniać wkładam orginał ale uzywkę koszta nowych mnie przerastają , pociechy z Hani i do zobaczenia w Częstochowie
dlatego remont mojej troche mi zajal czasu, ale jako, ze moto zostaje u mnie (bo myslalem o sprzedazy) wiec postanowilem zrobic to pozadnie. Co do uzywanych skrzyn, kupilem dwie na allegro, mialybyc w zaje dobrym stanie, a obie to totalny szmelc, wiec sobie dalem spokuj z uzywkamiSzajba pisze::brawo: dzięki za podanie kosztów (masakra) Ja jak będe musiał zmieniać wkładam orginał ale uzywkę koszta nowych mnie przerastają , pociechy z Hani i do zobaczenia w Częstochowie
pozdrawiam
Wróć do Usterki/awarie (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości