Problem ze światłami w cbr 929 rr
-
emge1
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
Problem ze światłami w cbr 929 rr
Witam, Mam problem ze światłami w moim bladym, świecą ale tak jak by dostawały za mało prądu, mój brat ma też 929 i u niego krótkie jest dużo lepsze niż moje długie. czy może masa ma coś do tego??? Jak ktoś wie o co chodzi to proszę o info.
LWG 
- Lukki
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
- adipaw
- Motocykl: aprilia sl falco 1000/ yamaha xt600
-
emge1
Dobre pytanie. jakieś zwykłe H7 bodajże. sprawdzałem na tych co ma brat w swojej, ale sprawdzałem w dzień i po mojemu było też tak jak na moich. za tydzień zmierzę napięcie na kablach od żarówek bo obecnie jestem w wawie a moto stoi w domu. i zobaczymy. dam znać. ale jak ktoś tak już miał w swojej 929 to dajcie znać co to było...
LWG 
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
zarowki w 929 55w H7. bo zmienialem ostatnio na takie zajebiaszcze blue:)
zmien zarowki, moze sa juz upalone, skoro u brata tez slabo swieca, o ile dobrze zrozumialem
czy jak motocykl jest odpalony, chodzi na wolnych orotach i jak wlacz swiatla, czy jak dasz gazu troche jasniej swieca???
czy ciagle ciemno?
kable nie powinny miec przebicia,bo by ci bezpiecznik wywalalo
wsadz miernik + -, do kostki i zobacz jaki rpad, i jaki przy gazowaniu, przy przelaczaniu na dlugie.
swoja drogo zmien zarowki na typu xenon, bedziesz bardziej widoczny,bo w wawie z xenonanmi w zeslzym sezonie dowody zabierali... bo wedlug przepisow ponoc,xenon musi miec spryskiwacze lamp, lub byc seryjny.
zmien zarowki, moze sa juz upalone, skoro u brata tez slabo swieca, o ile dobrze zrozumialem
czy jak motocykl jest odpalony, chodzi na wolnych orotach i jak wlacz swiatla, czy jak dasz gazu troche jasniej swieca???
czy ciagle ciemno?
kable nie powinny miec przebicia,bo by ci bezpiecznik wywalalo
wsadz miernik + -, do kostki i zobacz jaki rpad, i jaki przy gazowaniu, przy przelaczaniu na dlugie.
swoja drogo zmien zarowki na typu xenon, bedziesz bardziej widoczny,bo w wawie z xenonanmi w zeslzym sezonie dowody zabierali... bo wedlug przepisow ponoc,xenon musi miec spryskiwacze lamp, lub byc seryjny.
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
emge1
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
Tak jak ci pisałem u mnie zawiniła masa. Daj mase na krótko od ramy kabelkiem do wtyki od żarówki i ocenisz czy to masa czy nie
- Ci użytkownicy podziękowali Kamil929 za ten post:
- Anonymous