Wkrotce bedzie wiecej opisow i wym nowym dzile na stronie
http://www.fireblade.pl/wyprawy_podroze.php
http://www.fireblade.pl/wyprawa_chorwac ... trona1.php
Jak ktos ma jakies swoje ciekawe opisy + zdjecia chetnie umieszcze na stronie

Opcja nie jest zła..... gdy planujesz wakacje z rodziną. Czasami ciężko dograć wszystkie plany wakacyjne i taki dodatek w postaci motocykla na pokładzie to niezły kąsek. Nie powiem. Ale cała frajda z wypadu motocyklowego jest w momencie, gdy musisz liczyć na siebie, swoje umiejętności, sprawdzić się czy dasz radę. Na motocyklu inaczej czujesz otoczenie, przyrodę. Najlepsze jest to, że gdy przejedziesz taką trasę sam, okazuje się, że do przeżycia wystarczą Ci podstawowe rzeczy, które zmieścisz w sakwach lub plecaku. Cała reszta to dodatek, który nie sprawia już tak wielkiej przyjemności.kubahsb pisze:Ja nigdy nie twierdzilem ze jestem normalny ale ja taką wycieczke planuje zrobic w swoim czasie zupełnie inaczej.
FIAT DUCATO . 6 siedzen , 4-6 osob, 3 motocykle na pace
Mozna nad Balaton, gdzie znajomy [niebawem sie wżenia w rodzine] ma jacht.
Tam moge zostawic ducato, zjezdzic wegry jak sie tylko podoba, posiedziec z 5 dni, wybyc na 5-6 dni do chorwacji i powrot, pakowanko na auto i do domu.
Kocham jezdzic blejdem, ale 200-300 km, zajebiscieBywaly dni gdzie 150km robilem w 1 dzien po miescie. To jest moj srodek transportu na codzien, a fakt ze kazdy 1 km nim przejechany to dla mnie mega przyjemnosc jest tylko na plus.
Ale po co wiecej niz te 300 km sie cisnac skoro mozna jechac autem, biorac wiecej rzeczy ze sobą , nie eksploatowac motocykla itd. W aucie reszta moze wypic zimne piwo, pogadac, poogladac tv. przespac sie.
To ma dodatkowy plus, w razie jakiejs awarii, zwozisz moto do siebie bez dodatkowych kosztow ; o
I podejrzewam ze 1500 km moto tez bysmy lekko nakrecili, tylko z taka roznica
ze jedynie w momencie gdy mamy na to ochote. A NIE ze taki jest plan wycieczki i brod, korek, +38'C a trzeba jechac
Co ty pleciesz człowieku. Przecież nigdy nie wiadomo co Cię czeka za parę kilometrów. Może niesamowite winkle i co wtedy? będziesz sie zatrzymywał żeby wyjąć sprzęta przebrać się itd.?bmd pisze:kubahsb pisze: Ale po co wiecej niz te 300 km sie cisnac skoro mozna jechac autem, biorac wiecej rzeczy ze sobą , nie eksploatowac motocykla itd. W aucie reszta moze wypic zimne piwo, pogadac, poogladac tv. przespac sie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość