Poszukaj
Oceniamy ogłoszenia z internetu - CBR 929 SC44
-
KKamiloXX
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Obecnie brak (wypadek;/)
- Rok produkcji: 0
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
-
gargamel
- Motocykl: Ducati 996
- Rok produkcji: 0
CeBRa ładnie zrobiona, doposażona w liczne dodatki, cena też bardzo dobra. Przeżyła w przeszłości szlif ale co z tego?? Który sport go nie miał?? Chyba tylko sztuki od handlarzy
. Zawsze warto pojechać i zobaczyć moto. Jeżeli rama prosta, motocykl nie zostawia dwóch to śladów, tylko kupować i końca zimy czekać.
-
hades123
- Motocykl: HONDA CBR
- Rok produkcji: 2001
potrzebna rada
witam wszystkich wejdzcie na ten link i sprawdzcie czy kolesiowi az tak sie spieszy czy moze moto dojechane?
bo ta cena to niska troche hehe pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-929-20 ... 45251.html
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-929-20 ... 45251.html
- volvosan
- Motocykl: cbr 929 umarł.../jest r6 05
- Rok produkcji: 2000
tył kombinowany napewno zadupek felga , zobacz jaką śrubą zamocowana jest felga do wachacza - chyba ktos nie zdaje sobie sprawy jakie predkosci osiąga ten motocykl , no i ten boczek lewy tez poprawiany , a lewa strona jest najbardziej newralgicznym miejscem w tym moto jak byl uszkodzony dekiel i dostal dobze w kolo magnesowe to po silniku. osobiscie mimo dobrej ceny i czasu na poprawki(zima) ja bym odposcil , lepiej dolozyc troszeczke jeszcze jest czas na dozbieranie i kupic cos pewnego ostatnio ktos pokoazywal na forum czarno szare 929 od kogos z forum z amorem hyperpro , wydechem i cena ok10 tysi.pozdrawiam
- Ci użytkownicy podziękowali volvosan za ten post:
- Anonymous
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
I właśnie to mnie zastanawia. Skoro koleś nawet do sprzedaży nie może kupić oryginalnej ośki to coś jest nie tak. Każdy wyraża swoje zdanie, i ja np nie pojechałbym nawet tego oglądać. Skoro zamiast kupić ośkę koleś wsadził tam pręt, to może tak samo wyglądał serwis moto.crazyduck pisze:pret wlozony nia
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Jak suzkalem dla siebie 929 gadalem z gosciem..byl gotow za 7 kafli oddac, powiedzial mi szczerze wizualnie jak widac, i w silniku zaworyalbo panewy( nie pamietam bo to z 2 mies temu) i napinacz lansuszka bo ostro slychac..
ale na chodzie i pali
ale na chodzie i pali
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej