Gdzie najtaniej ubezpieczyć motocykl OC AC
-
accordaccordacc
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
Ja ubezpieczam w ALLIANZ
Moto wycenione na 24500 zeta składka roczna "AC"to 850 zeta przy 60% zniżki + płatne jednorazowo
Miałem szlifa a że mam w tym ubezpieczeniu warsztat więc oddałem moto do Serwisu. Nie było żadnych ceregieli z naprawą przez warsztat ale jak bym chciał sam naprawiać to dawali 1/3 ceny wybór należy do ciebie
OC -PZU jakies 56 zeta na rok a w Allianz jakies 150/200 zeta
SEZON JUŻ TRWA !!!!
- miazga
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
No to ja wlasnie wyliczylem AC w Allianz od 26000 zero znizek ~3800zlaccordaccordacc pisze:Ja ubezpieczam w ALLIANZMoto wycenione na 24500 zeta składka roczna "AC"to 850 zeta przy 60% zniżki + płatne jednorazowo
Miałem szlifa a że mam w tym ubezpieczeniu warsztat więc oddałem moto do Serwisu. Nie było żadnych ceregieli z naprawą przez warsztat ale jak bym chciał sam naprawiać to dawali 1/3 ceny wybór należy do ciebie
OC -PZU jakies 56 zeta na rok a w Allianz jakies 150/200 zeta
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Re: Gdzie najtaniej ubezpieczyć motocykl OC AC
W razie kolizji i tak sprawa się ciągnie z OC sprawcy tak więc to jest obojętne, gdzie Ty ubezpieczysz, bo to akurat nie autocasco...jarek25 pisze:Witam
Chłopaki pomóżcie gdzie mogę ubezpieczyć motocykl , chodzi mi o towarzystwo ubezpieczeniowe i opłatę AC , OC i oczywiście o takie ubezpieczenie że w razie jakiejś kolizji nie było problemu z wypłatą , dodam że mam moto z 2004 r .
Proszę o podanie orjentacyjnej sumy jaką płacicie wy za swoje moto.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Nie polecam Allianz a już w zupełności w Nysie!Brak kompetencji pracowników. W maju zaproponowali mi 850 zł za rok za sc33 97r. Jazda bezszkodowa. Tyle że mam 24 lata. ale kontynuacja i płatność w całości czyli jakieś 10% zniżki.
Dopiero w grudniu zakończyłem postępowanie o wypowiedzenie polisy OC, twierdzili że jej nie wypowiedziałem. W sumie za faxy telefony i listy polecone straciłem 60 zł. A i tak twierdzili że nie wypowiedziałem. Dopiero w firmie windykacyjnej przejrzeli na oczy ze wysyłałem im wypowiedzenie 20 razy i zakończyli postępowanie. Kompletne Debile!!!
Dopiero w grudniu zakończyłem postępowanie o wypowiedzenie polisy OC, twierdzili że jej nie wypowiedziałem. W sumie za faxy telefony i listy polecone straciłem 60 zł. A i tak twierdzili że nie wypowiedziałem. Dopiero w firmie windykacyjnej przejrzeli na oczy ze wysyłałem im wypowiedzenie 20 razy i zakończyli postępowanie. Kompletne Debile!!!
Byle do Wiosny 
- blazej_CBR929
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: Gdzie najtaniej ubezpieczyć motocykl OC AC
witam, odgrzeje temat bo zbliża mi sie opłata OC na motor, do tej pory miałem w PZU, a może w innej ubezpieczalni jest taniej i korzystniej, co byscie polecili?