Spot Forumowy Fireblade.pl
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Żeby było jasne ja również jestem za bardzo zapracowany aby wziąć na siebie sprawy organizacyjne itd. Chcialem coś zaproponować skrzyknąć ekipę (nie chodzi o to żeby był to spęd na 100 moto - wystarczy 10-20 konkretnych osób) i zorganizować spontaniczny wypad aby poznać osoby , z którymi tylko wirtualnie rozmawiamy i fajnie spędzić czas.
Do tego wielkich organizacji nie potrzeba - obczaić gdzie nam nocleg pasuje , wyznaczyć trasę przelotu i jedziemy. Jak coś to myślę , że RudiszRR czy Szymekzx7rr napewno pomogą mi coś fajnego zaproponować.
Nie chciałbym aby proponować jakieś inne miejsca typu Pomorze czy Centralna polska bo znowu się zrobi bicie piany...
Piszcie konkretnie kto by był chętny i jaki termin wrześniowy oraz , która opcja mu pasuje.
Na zloty jak jeżdżę to tylko chwilę poobczajać sprzęty i do domu...nie za bardzo mnie interesuje ostatnio taka forma rozrywki (chyba , że imprezy typu Superbike czy MotoGP , na które w tym sezonie nie starczyło funduszy ale to co innego).
Zobaczymy co z tego wyjdzie! Pozdro
Do tego wielkich organizacji nie potrzeba - obczaić gdzie nam nocleg pasuje , wyznaczyć trasę przelotu i jedziemy. Jak coś to myślę , że RudiszRR czy Szymekzx7rr napewno pomogą mi coś fajnego zaproponować.
Nie chciałbym aby proponować jakieś inne miejsca typu Pomorze czy Centralna polska bo znowu się zrobi bicie piany...
Piszcie konkretnie kto by był chętny i jaki termin wrześniowy oraz , która opcja mu pasuje.
Na zloty jak jeżdżę to tylko chwilę poobczajać sprzęty i do domu...nie za bardzo mnie interesuje ostatnio taka forma rozrywki (chyba , że imprezy typu Superbike czy MotoGP , na które w tym sezonie nie starczyło funduszy ale to co innego).
Zobaczymy co z tego wyjdzie! Pozdro
- Sopel
- Motocykl: CBR 900 RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Panowie może to nie centrum Polski ale w okolicach, zerknijcie:
http://www.wawrzkowizna.com.pl/
Jeśli byłoby trochę chętnych motorków to mógłbym pomóc w jakiś sposób w organizacji.
Niedaleko jest też http://www.gorakamiensk.info/lato/ więc nudzić się nie można.
Decyzja należy do większości.
Pozdro
http://www.wawrzkowizna.com.pl/
Jeśli byłoby trochę chętnych motorków to mógłbym pomóc w jakiś sposób w organizacji.
Niedaleko jest też http://www.gorakamiensk.info/lato/ więc nudzić się nie można.
Decyzja należy do większości.
Pozdro
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
No miejsce spoko ale tu bardziej chodzi o to zeby sie spotkac, pozapierdalac, pogadac, pozapierdalac, pogadac, pozapierdalac, pogadac, przespac sie, pozapierdalac i pogadac. RAczej nikt na wczasy jechal nie bedzie zeby szukac kajaków i innych atrakcji a jak uda sie male spotkanie to juz w zimie ustali sie cos fajnego w centrum polski i bedzie git.
Ja sie pisze tylko tak jak mowie po 15 wrzesnia odpowiada mi kazda data.
Ja sie pisze tylko tak jak mowie po 15 wrzesnia odpowiada mi kazda data.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

Nie ma konkretów...bo jest bicie piany! Proszę o czytanie ze zrozumieniem szczególnie pierwszego posta - rozpoczynającego temat.
Prosiłbym krótko i zwięzle aby zainteresowane osoby napisały, które (Z PODANYCH PRZEZE MNIE) miejsce im pasuje (OPCJA 1 LUB 2) i jaki termin proponują (Kiedy są Dyspozycyjni).
Prawdopodobnie z uwagi na dyspozycyjność moich kolegów będzie to albo sam początek września albo termin po 15 września.
Proszę o zrobienie tego w takiej formie jak zamówienie u RudiszaRR na klamki - zacznę pierwszy:
użytkownik: marcinSC33
opcja: nr.2 - Pętla Bieszczadzka
dyspozycyjność: wszystkie weekendy we wrześniu.
Kto jest zainteresowany niech kopiuje mój wzór i dopisuje pod nim siebie (z preferowaną datą opcją miejsca 1 lub 2).
[ Dodano: Pon Sie 23, 2010 11:52 am ]
PS - może taka forma pozwoli mieć wgląd w liczbę osób, termin oraz miejsce i na tej podstawie coś ustalimy. Czas leci ale nie czekajcie , że ktoś poda na gotowo i wszystko załatwi..
[ Dodano: Pon Sie 23, 2010 11:58 am ]
Zapomniałem można do formularza dodać jeszcze opcję czy ktoś będzie sam na moto czy np z pasażerką (mogą być i takie osoby) - czyli:
Użytkownik: marcinSC33
Opcja miejsca: 2 Pętla Bieszczadzka
Dyspozycyjność: Cały wrzesień
Liczba osób: 2
Prosiłbym krótko i zwięzle aby zainteresowane osoby napisały, które (Z PODANYCH PRZEZE MNIE) miejsce im pasuje (OPCJA 1 LUB 2) i jaki termin proponują (Kiedy są Dyspozycyjni).
Prawdopodobnie z uwagi na dyspozycyjność moich kolegów będzie to albo sam początek września albo termin po 15 września.
Proszę o zrobienie tego w takiej formie jak zamówienie u RudiszaRR na klamki - zacznę pierwszy:
użytkownik: marcinSC33
opcja: nr.2 - Pętla Bieszczadzka
dyspozycyjność: wszystkie weekendy we wrześniu.
Kto jest zainteresowany niech kopiuje mój wzór i dopisuje pod nim siebie (z preferowaną datą opcją miejsca 1 lub 2).
[ Dodano: Pon Sie 23, 2010 11:52 am ]
PS - może taka forma pozwoli mieć wgląd w liczbę osób, termin oraz miejsce i na tej podstawie coś ustalimy. Czas leci ale nie czekajcie , że ktoś poda na gotowo i wszystko załatwi..
[ Dodano: Pon Sie 23, 2010 11:58 am ]
Zapomniałem można do formularza dodać jeszcze opcję czy ktoś będzie sam na moto czy np z pasażerką (mogą być i takie osoby) - czyli:
- marcinSC33
- Staly Bywalec

Dzięki za odzew sc-xxx - prosiłbym o kopiowanie i doklejanie swojego zgłoszenia!
Tak będzie widać ilu jest i szybki wgląd w opcje. Róbcie tak jak poniżej! Pozdro
W miarę możliwości będę zaglądał i coś będziemy myśleć. Powiedzmy , żeby orientacyjnie wiedzieć co i jak z opcjami oraz liczbą osób zgłoszenia dajemy do przyszłego poniedziałku (akurat początek września). Pózniej pomyślimy nad konkretami i ustalimy coś.
Użytkownik: sc-xxx
Liczba osób: 1
Tak będzie widać ilu jest i szybki wgląd w opcje. Róbcie tak jak poniżej! Pozdro
W miarę możliwości będę zaglądał i coś będziemy myśleć. Powiedzmy , żeby orientacyjnie wiedzieć co i jak z opcjami oraz liczbą osób zgłoszenia dajemy do przyszłego poniedziałku (akurat początek września). Pózniej pomyślimy nad konkretami i ustalimy coś.
Użytkownik: sc-xxx
Liczba osób: 1