Spot Forumowy Fireblade.pl
- loxa87
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1997
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Proszę: Środek Polski, ja jak poskładam fajera i jeszcze mi jakiegoś grosza zostanie to chętnie bym się stawił 
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
... tydzien temu uciekla chyba jedyna okazja do spotkania w wiekszym gronie, a mianowice motoGP w Brnie, miejscowka idealna (pole namiotowe) klimat i ludzie
Nie bylo chetnych, ale kilka znajomych mord widzilem
Mysle ze najlapszym sposobem to spotkanie na jakims zlocie (odpada organizacja + koszty + niewiadoma - ile osob bedzie, a na zlocie nie brakuje ludzi) a na polu mozna sie rozlozyc i na miejscu kombinowac 
Z tym spotkaniem fajny pomysl tylko tak jak wyzej napisano to jak bedzie np. w Sanoku to raczej na duzo osob nie mozna liczyc bo to sam koniec Polski (dalej byc nie moglo
)
Ale ja jestem za, tylko juz mowie ze nie mam mozliwosci/czasu na ogranizowanie tego, moge co najwyzej pomoc w kilku sprawach...
Oby sie udalo

Z tym spotkaniem fajny pomysl tylko tak jak wyzej napisano to jak bedzie np. w Sanoku to raczej na duzo osob nie mozna liczyc bo to sam koniec Polski (dalej byc nie moglo
Ale ja jestem za, tylko juz mowie ze nie mam mozliwosci/czasu na ogranizowanie tego, moge co najwyzej pomoc w kilku sprawach...
Oby sie udalo
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Moim zdaniem warto sprobowac chociazby dla samej idei juz w tych bieszczadach a jak sie uda to mozna i pozniej w centrum polski, poki co mimo odleglosci wiele osob pisze ze wpadnie a jesli do tej pory nikt z centrum nie chcial czegos takiego zoorganizowac no to coz poradzic. Niech kazdy pisze kiedy mu pasuje i wybierzemy jakis zloty srodek a spotykanie sie na zlotach moim zdaniem sredni pomysl, mi np nie chce sie leciec na zlot gdzie w wiekszosci przypadkow placi sie za wjazd jest kupa choperowcow i atrakcje ktore wogole mnie nie interesuja. Lepiej spotkac sie w zamknietym gronie na luzaku bez innych gapiow a kase ktora trzeba by bylo wydac na wstep na zlocie zaplacic za jakas agroturystyke i przespac sie w normalnych warunkach bo szczrzee powiedziawszy nie chcialoby mi sie ciagnac namiotu na jeden dzien zlotu a tak to wystarczy tylko plecak i mozna naginac.