http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scotts-S ... ccessories
Tu masz nówke na ebay. Jesli masz jakiiegos znajomego w usa to bedzie wysyłka do PL tania. Napisz do nich moze oni wysla do Polski jak zapłacsz. Jak nie to napisz do mnie to sie dogadaymy.
Ohlins, HyperPro, LSL, Arrow itd, który amortyzator skrętu?
- sc-xxx
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA 954
- Rok produkcji: 2002
-
Papisx007
- Motocykl: CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2002
- Samochód: Ford Mondeo MK3
Re: Ohlins, HyperPro, LSL, Arrow itd, który amortyzator skr
Hej!
Odświeżę temat, chciałbym kupić amortyzator skrętu do mojej 954, padło na LSL albo TOBY. W Szczecinie dostanę na miejscu Lsl 1200 PLN brutto oraz Toby 1340 PLN brutto, ze specyfikacji wiem tylko tyle , że LSL ma 7 stopni regulacji i to że występuje w jednym kolorze. Natomiast Toby ma 21 stopni regulacji i jest całkowicie rozbieralny (także elementy eksploatacyjne typu olej czy uszczelniacze pewnie można wymienić) no i można dostać 3 wersje kolorystyczne. W komplecie z amortyzatorami jest również mocowanie, także tutaj mocowanie z amorem Toby wydaj się być lepiej i solidniej wykonane... Sam już nie wiem czy faktycznie Toby jest lepszy czy to tylko jakiś chwyt ? bo różnica w cenie jest niewielka a ze specyfikacji - przepaść.
Czy ktoś używa jakiś z wyżej wymienionych amortyzatorów? każda opinie będzie dla mnie cenna![n :]](./images/smilies/582.gif)
pozdrawiam
Odświeżę temat, chciałbym kupić amortyzator skrętu do mojej 954, padło na LSL albo TOBY. W Szczecinie dostanę na miejscu Lsl 1200 PLN brutto oraz Toby 1340 PLN brutto, ze specyfikacji wiem tylko tyle , że LSL ma 7 stopni regulacji i to że występuje w jednym kolorze. Natomiast Toby ma 21 stopni regulacji i jest całkowicie rozbieralny (także elementy eksploatacyjne typu olej czy uszczelniacze pewnie można wymienić) no i można dostać 3 wersje kolorystyczne. W komplecie z amortyzatorami jest również mocowanie, także tutaj mocowanie z amorem Toby wydaj się być lepiej i solidniej wykonane... Sam już nie wiem czy faktycznie Toby jest lepszy czy to tylko jakiś chwyt ? bo różnica w cenie jest niewielka a ze specyfikacji - przepaść.
Czy ktoś używa jakiś z wyżej wymienionych amortyzatorów? każda opinie będzie dla mnie cenna
pozdrawiam