Witam wszystkich
Problem polaga na tym..po jakis 20 km miejskiej przejazdzki na dwa motory(tzn.koles i ja):)
koles musial zalas benzyny.na stacji moto zgasilem nastepnie po 10 min. odpalilem i pojechalismy dalej.po przejechaniu ok. 300m.w trakcie zazdy moto zgaslo i do tej chwili odpalic nie chce.jedno co moge stwierdzic to to ze pompa nie brzeczy,obojetnie co bym nie robil to ona milczy.bezpieczniki przegladnalem i nic nie stwierdzilem.jak do tej pory to nie mialem zadnach problemow.jesli ktos mial taka sytuacje to prosze o opinie i rady.dzieki!!!!!
problem z odpaleniem
-
krotom
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954,Husky te610,XJ650
- Rok produkcji: 0
-
krotom
ok.juz wiem co jest z moja 954.niestety padl modul!!!!
teraz mam pytanie do wszystkich co sie znaja w tym temacie.co musze wymienic???zeby zaoszczedzic sobie jakies zbedne wycieczki do hondy czy jakies dodatkowe programowanie.
modul oczywiscie....co jeszcze,licznik???kluczyk?stacyjke?jakies kable??
jesli ktos wie to prosze o porady a moze ktos ma cos takiego na zbyciu to pisac na pv.
dzieki!!!!
teraz mam pytanie do wszystkich co sie znaja w tym temacie.co musze wymienic???zeby zaoszczedzic sobie jakies zbedne wycieczki do hondy czy jakies dodatkowe programowanie.
modul oczywiscie....co jeszcze,licznik???kluczyk?stacyjke?jakies kable??
jesli ktos wie to prosze o porady a moze ktos ma cos takiego na zbyciu to pisac na pv.
dzieki!!!!
-
trutenz
- Motocykl: Czarny
- Rok produkcji: 2008
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
-
krotom
tak...elektryk byl dzisiaj u mnie i posprawdzal wszystko tzn.
podpial pompe paliwa na krotko dziala.
do przekaznika do pompy niedochodzi prad ale po podpieciu na krotko przekaznik odzywa sie.zamienil ten przekaznik na inny zeby sie upewnici taki sam efekt,na krotko idzie normalnie nie ma pradu.
jesli ma ktos jakis inny pomysl na te objawy ...to jeszcze chwile wstrzymam sie z kupnem innego modulu.
normalnie rece i cycki opadaja a jezdzic sie chce.
podpial pompe paliwa na krotko dziala.
do przekaznika do pompy niedochodzi prad ale po podpieciu na krotko przekaznik odzywa sie.zamienil ten przekaznik na inny zeby sie upewnici taki sam efekt,na krotko idzie normalnie nie ma pradu.
jesli ma ktos jakis inny pomysl na te objawy ...to jeszcze chwile wstrzymam sie z kupnem innego modulu.
normalnie rece i cycki opadaja a jezdzic sie chce.
-
krotom
-
kevin
- Motocykl: 1000 rr4