Czy ktoś miał do czynienia kiedykolwiek z oponą Bridgestone BT-016 ale taką jak na fotce i co może o niej powiedzieć oprócz odmiennego wyglądu? I jak sądzicie jak to będzie wyglądało na moto?
Chyba se jaja robisz ze myslisz ze ona wyglada tak w rzeczywistosci Przeciez to foto z neta z zaznaczonymi mieszankami bieznika zastosowanymi w tej gumie. BTW jak ktos chce to mam komplet tych opon do sprzedania szczegoly w dziale gielda
No oki ale tak jak piszę widziałem już takie opony na ulicy ale nigdzie w necie czy sklepie się nie spotkałem a że zobaczyłem zdjęcie oponki brigstona nie czytając opisu i pochopnie wyjechałem z tym pytaniem....to już inna bajka, ale ogólnie rzecz biorąc chodzi oto czy ktoś wie gdzie można kupić innego niż czarnego koloru lacza.
No dużo rzeczy już moje oczy widziały, ale czegoś takiego to nie Kwestia gustu, ja nigdy bym takich nie założył, wole tradycyjne czarne gumy, a przez takie opony motor wyglada jak w sklepie z zabawkami:P
W sumie fajna sprawa Tylko guma to guma i ma nie pękać Ale kolor myślę że jest ważny ... inaczej nie robili by tylu wersji kolorystycznych motocylki
Myślę też że jak wyszłaby Honda XXX cos tam cos tam speszial edyszyn z kolorowymi jak tęcza oponami, to każdy by mówił "że jest jedyna w swoim rodzaju" itd itp ...
Fajne oponki ... kwestia ceny
Tomahawk z tego linku to firma, która robi "nalewki" do motocykli o czym zresztą sami piszą. Kumpel przyciągnął z UK moto z takimi oponami i na suchym jest kiepsko, ale na mokrym dramat
Fajna sprawa tylko szkoda że jakaś renomowana firma typu michelin tego nie robi, tak jak mówi blazej33, to są nalewki także odpadają na samym wstępie.
[ Dodano: Sob Cze 26, 2010 10:54 pm ] Może ktoś ma jeszcze linka jakiegoś z tego typu oponami bo ja grzebię i grzebię i nic nie mogę wyszukać ciekawego a szczerze mówiąc gdyby cena była w miarę to bym brał.