No no niezła jazda, ale zastanówcie się kto ponosi winę w takim przypadku puszkarz czy motocyklista? Życzę wszystkim więcej rozwagi na drodze bo takie zdarzenia często kończą się dużo gorzej.
A to z mojej okolicy:
http://www.youtube.com/watch?v=k1ANHsmvR6s
o włoś od wypadku (1000RR)
-
Simon
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 900 sc33
- Rok produkcji: 1998
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
Witam dzisiaj 20 pare km i trzy sytuacje po ktorych zjechalem do garazu .Horrrror
Pierwszy na moscie na lewym pasie naprzeciwko mnie .Tu zdazylem wychamowac i pokazac debilowi co robi
Chyba nie zrozumial bo machal lapkami zdziwiony .
Drugi za 2km lekki luk i za traktorka z przyczepa tico na lewy pas i tu juz bylo awaryjnie ledwo moto utrzymalem .Ale nie popuscil i wyprzedzil .Jakies 40 cm kolo siebie
Zawsze myslalem ,ze da sie cos zrobic w takiej sytuacji .Niestety chamowalem i probowalem sie nie wywalic i patrzylem na przod maski .
Za tzrecim razem juz mi sie przelalo.Ta samo droga po przejedzie kolejowym wyprzedzam bodajze zafire .Koles made in solarium ,laska obok jadacy dosc wolno stwierdza ,ze trza ominac dziury i zjezdza na lewy pas ,a ja na n jego wysokosci .NIe wiem jak trabnalem na niego ,ale trabnalem i odbil debil pier.naszczescie .
Z tico mam rejestracje bo zawrocilem za debilem ,czy mozna cos z tym zrobic ,jesli chodzi o policje.
Jedzac teraz moto przejechalem 1400 km i siedem razy bylo niebezpiecznie ,to tragedia .
przy kazdej z tych trzech sytuacji jazda powyzej 100 moglaby sie skonczyc tragicznie przez super kierowcow .
Dziasiaj nie zdazylem ale jutro napewno mocowanie od Domela zamocuje ,i bede nagrywal chiocby po ,by takich bylo jak naj mniej.
Drogowka czeka na filmiki takze od motocyklistow.
tak z ciekawosci wie ktos czy jak mam rejestracje ,czy zglaszanie tego faktu ma jkis sens .Mowie o tico za ktorym sie wrocilem .
Pierwszy na moscie na lewym pasie naprzeciwko mnie .Tu zdazylem wychamowac i pokazac debilowi co robi
Drugi za 2km lekki luk i za traktorka z przyczepa tico na lewy pas i tu juz bylo awaryjnie ledwo moto utrzymalem .Ale nie popuscil i wyprzedzil .Jakies 40 cm kolo siebie
Zawsze myslalem ,ze da sie cos zrobic w takiej sytuacji .Niestety chamowalem i probowalem sie nie wywalic i patrzylem na przod maski .
Za tzrecim razem juz mi sie przelalo.Ta samo droga po przejedzie kolejowym wyprzedzam bodajze zafire .Koles made in solarium ,laska obok jadacy dosc wolno stwierdza ,ze trza ominac dziury i zjezdza na lewy pas ,a ja na n jego wysokosci .NIe wiem jak trabnalem na niego ,ale trabnalem i odbil debil pier.naszczescie .
Z tico mam rejestracje bo zawrocilem za debilem ,czy mozna cos z tym zrobic ,jesli chodzi o policje.
Jedzac teraz moto przejechalem 1400 km i siedem razy bylo niebezpiecznie ,to tragedia .
przy kazdej z tych trzech sytuacji jazda powyzej 100 moglaby sie skonczyc tragicznie przez super kierowcow .
Dziasiaj nie zdazylem ale jutro napewno mocowanie od Domela zamocuje ,i bede nagrywal chiocby po ,by takich bylo jak naj mniej.
Drogowka czeka na filmiki takze od motocyklistow.
tak z ciekawosci wie ktos czy jak mam rejestracje ,czy zglaszanie tego faktu ma jkis sens .Mowie o tico za ktorym sie wrocilem .
- Honda
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
Jak masz tablice to ok ale gosc przed policja i tak sie nie przyzna, trzeba jezdzic z kamera na baku i pozniej wycinac takie akcje. W tym sezonie nagralem tak juz ciezarowke ktora chcialem wyprzedzic a ona w tym momencie przede mna na lewy pas bez powodu, niestety tablicy nie widac wyrazniemarco pisze: tak z ciekawosci wie ktos czy jak mam rejestracje ,czy zglaszanie tego faktu ma jkis sens .Mowie o tico za ktorym sie wrocilem .
- piorunbubu
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR
- Rok produkcji: 2004
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
DOMEL,
Domel doszlo dzisiaj dzieki