Bombel pisze:w Częstochowie pol drogowki smiga na sportach i co spoko goscie sa i kazdy z nimi trzyma wszystko zalezy od czlowiek i anwet policjant potrafi byc w porzadku jak i oczywiscie mniej wiec wyluzujcie troche bo kolega nic takiego nie zrobil zeby pisac takie bzdury !
Odchodzac od auta spojrzal na tyl a tam logo FIREBLADE.PL
Idac do auta pyta sie czy jezdze na fajerze
Ja przytaknalem, on mowi ze ma 929RR i planuje zmienic na 1000RR i wypytuje mnie o rozne rzeczy piszac w notatniku moje dane... oczywiscie podlapalem temat i pod koniec rozmowy mowie ze jak jezdzi na fajerze to chyba zna strone fireblade.pl
on odpowiedzial ze zna i wchodzi na forum
to ja bez zastanawiania mowie... tak sie sklada ze jestem zalozycielem tej strony
W tym momencie pan policjant zamknal zeszycik oddal mi papiery i mowi szerokiej drogi
Moral z tego taki ze czasami logo fireblade moze pomoc
i jednak sa "dobrzy" policjanci... pozdrawiam pana z Zawiercia
) ale jakim cudem jezdzac na moto kilkanascie lat DWA razy mnie policja zatrzymala i chciala zatrzymac! Tak to wogole nie mialem zadnych kontroli... mam wszystko legal wiec nie boje sie policji
Za to autem mandatow mam tyle ze moglbym sobie niezle za to gadzety do fajera kupic
oczywiscie wiekszosc niezaplaconych
RudiszRR pisze:Czasem trafi sie na CENZURA i nic na to nie poradzisz, dlatego przy kazdej kontroli radze wlaczyc zawsze dyktafon w telefonie i nagrywac przebieg. Jak gosc cos bedzie robil nie wlasciwego to przy checi wypisania mandatu oswiadczyc mu ze rozmowa byla nagrywana i zlozysz skarge na nieprawidlowosc w przeprowadzeniu kontroli.
Sa scisle procedury ktorych musza sie trzymac przy przeprowadzaniu kontrolii i wielu tego nie robi wiec jak jakis chce przykozaczyc to zawsze dyktafon im plany pokrzyzuje
] , wystarczy powiedziec ze nie nagrywasz pana policjanta tylko nagrywasz siebie i swoje przygody na drogach RP a materiał nie bedzie uzyty w celach komercyjnych i ci moze wypolerowac berło conajwyzej.slamann pisze:borek pisze:marcinkus, a co ty CENZURA psem jesteś że taki mądry
Słuchaj Marcinkus ma rację
trzeba mieć odpowiednie podejście to i podejście będzie takie do Ciebie
Wiesz jak to jest piłeczka odbita w drugą stronę, sorki, ale takie jest życie stary
cytuje '' Koledzy ale policjant też czlowiek '' 
slamann pisze:borek pisze:BAX pisze:mam tradycje
J E B A Ć P O L I C J Ę
Szacun dla Ciebie ...ale zaśmierdziało mi tu stagnacją
Jeśli masz ochotę wypisywać takie brednie, to może pora na przemyślenie, a nie na łapanie za klawiaturę i bach.............aaaaaaaaaaaaaaa i bym zapomniał .....założę się , ze pierwsze gdy by ci moto CENZURA to byś wykręcił numerek ...hmmmmmmm niech zgadnę na STRAŻ POŻARNĄ???????????? Sorry stary ale troszkę już na tym Świecie jestem, troszkę przeżyłem, kilometrów nakręciłem i nie lubię jak się kogoś obraża
Ale co tam Ty i tak wiesz swoje
[/b]
lucky pisze:RudziszRR, te kontrole to byly rutynowe? Bo jesli tak to mi pozostaje sie cieszyc ,ze rutynowe zawsze mialem jakies luzne... Pozostaje Rzeszow omijac lukiem
) i ogolnie swojej pozycji w sposob kompletnie nieuzasadniony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości