wypadek na 929
- Insaine
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
- Łukasz900RR
- Motocykl: 900 rr sc33, 1100xx
- Rok produkcji: 98
-
KKamiloXX
- Motocykl: Obecnie brak (wypadek;/)
- Rok produkcji: 0
ehh wracaj do zdrowia
Sam miałem wypadek w listopadzie.Facet wymusił mi puszką po czym zbiegł z miejsca wypadku.
Wiem jak boli złamane udo
ból że aż gacie pełne
teraz mam druty w nodze, i jeszcze przez pare miesięcy będę je miał. Chłopcy uważajcie na siebie
i podstawa to dobry ubior!! Ja jechalem w adidasach i podeszwy nie było. Cała zdarta 
Sam miałem wypadek w listopadzie.Facet wymusił mi puszką po czym zbiegł z miejsca wypadku.
Wiem jak boli złamane udo
-
Nowy
- Motocykl: 1100XX
- Rok produkcji: 2004
Niestety trzeba myśleć za głombów w puszkach bo inaczej bo inaczej wszyscy skończymy na wyciągu. W tamtym sezonie też dzwona zaliczyłem przez wymuszenie, w tym nic sie nie zmieniło nawet jak jadeę do pracy to przynajmniej jeden raz ktoś musi się wcisnąć na siłe przed moto.
Sasza dużo zdrówka i szybkiego powrotu na drogę
Sasza dużo zdrówka i szybkiego powrotu na drogę
-
lipa27
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
tak zdjecia motoru z wypadku mialem od razu
motor spokojnie do odratowania.. najgorzej udo polamane w 4 miejscach 1,5 tyg musialem lezec na wyciagu!! druta mam w nodze i jeszcze mnie czeka wyciagniecie tak samo ;/;/;/.. macie racje przez krzyzowki 30kmh .. najlepsze ze zona tego kolesia widziala mnie a on nie.. niedlugo kolega mifoty przyniesie \z wypadku to ocenicie..ja niemam jak zrobic bo jeszcze po schodach nie umie chodzic o kulach.. pozdrawiam i dzieki za wyrazy wspolczucia:)
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 3:28 pm ]
ps: co sadzicie o takim czyms jak:POMOC POSZKODOWANYM W WYPADKACH ?? faktycznie jest tak jakmowia ze wyciagaja duzo wieksze odszkodowanie niz bez ichpomocy? czypoprostu zalatwiaja robote papierkowa za mnie i zabieraja mi 20% odszkodowania?? dysponuja jakimis prawnikami?? pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z taką oferta..
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 3:28 pm ]
ps: co sadzicie o takim czyms jak:POMOC POSZKODOWANYM W WYPADKACH ?? faktycznie jest tak jakmowia ze wyciagaja duzo wieksze odszkodowanie niz bez ichpomocy? czypoprostu zalatwiaja robote papierkowa za mnie i zabieraja mi 20% odszkodowania?? dysponuja jakimis prawnikami?? pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z taką oferta..
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
Jest dużo za i przeciw takim firmą niektóre są rzeczowe a niektóre taka załatwiają sprawę za plecami ze jesteś w plecy .A na zdrowiu nie ma co oszczędzać (ja sam walczyłem o swoje dużo chodzenia pisania i dowiadywania się ----- i nerwów, tylko ja miałem małe straty zdrowotne ) Pamiętaj ze teraz musisz zgłosić dwie szkody do ubezpieczyciela (sprawcy OC)1 majątkową (motocykl) 2 osobista (zdrowotną uszczerbek) + jeszcze do majątkowej(1) daj wykaz akcesorii i ubrania(kask,buty, kufry itp.) to też wchodzi do odszkodowania .
P.S Jeszcze w jakiej ubezpieczalni był ubezpieczony sprawca I ZBIERAJ WSZYSTKIE MOŻLIWE KWITY RECEPTY ZA LECZENIE BO bez tego może być mniej
P.S Jeszcze w jakiej ubezpieczalni był ubezpieczony sprawca I ZBIERAJ WSZYSTKIE MOŻLIWE KWITY RECEPTY ZA LECZENIE BO bez tego może być mniej
-
KKamiloXX
- Motocykl: Obecnie brak (wypadek;/)
- Rok produkcji: 0
ja polecam taka firme;) moja firma zciaga 30%. Poczatkowo miałem nie dostać niz z racji tego że jechalem bez prawka. Bierz firme. Ja za złamane udo dostałem 10tyś mowa tutaj o samej zlamanej nodze + do tego reszta odszkodowania mam pręty endera wyciagają mi pod koniec wakacji:) dam Ci znać co i jak. ehh taki wypadek wiele zmienia;/
aa co do ubrań to tez dostałem niezłą sumke;) jestem zadowolony;) powiem szczerze że po zsumowaniu wypłaconego odszkodowania za motor i sprzedaży części jestem pare dobrych stówek na plusie
aa co do ubrań to tez dostałem niezłą sumke;) jestem zadowolony;) powiem szczerze że po zsumowaniu wypłaconego odszkodowania za motor i sprzedaży części jestem pare dobrych stówek na plusie