KOLEDZY PILNEJ PORADY POTRZEBUJĘ !! NACIĄG ŁAŃCUCHA

Tematy dotyczące usterek lub awarii Hondy Fireblade CBR929RR SC44 2000-2001
Awatar użytkownika
gogo_one
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: cbr 929
Rok produkcji: 2001

Post autor: gogo_one »

szkoda tylko, że wcześniej się o tym nie dowiedziałem :((

[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 12:32 pm ]
LENAR pisze:Ewidentnie to wygląda na to, że pajaco-mechanik nie dokręcił śruby na osi, przy montażu śruby regulujące były odpowiednio wykręcone, tylko, że przez niedokręcenie dużej śruby prawa strona się cofnęła :| Taki debil to powinien długopisy składać a przy motocyklu to nawet stać nie powinien :wnerwiony: Ja na Twoim miejscu bym na niego doniósł szefom bo ktoś przez niego może stracić zdrowie lub życie.

choć nie lubię "donosić" to w tym przypadku akurat musiałem zadzwonić do free&fun i powiedzieć im o tym fakcie.. pan w serwisie powiedział, że jestem PIERWSZĄ osobą która ma jakiekolwiek reklamacje co do działania serwisu ale obiecał, że pogada z Tomkiem Kędziorem i załatwi sprawę..

sorry, ale po mnie przyjedzie następny i następny, któremuś z kolei nie dokręcą śruby i stanie się nieszczęście...
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
Awatar użytkownika
BAX
Motocykl: Sandały Ojca Gaudentego
Rok produkcji: 0

Post autor: BAX »

po Tobie zadzwoni nastepny i on także bedzie PIERWSZYM który ma jakiekolwiek pretensje :one:
nikor11
Motocykl: Było 954
Rok produkcji: 2003

Post autor: nikor11 »

Ne pewno nie byłeś pierwszy.Ja byłem!Oddawałem bandziora k7 1250 na przegląd bo jeszcze był na gwarancji,nie wymienili płynu w sprzęgle a wzięli 150zł za to,dodatkowo za olej liczą sobie całe litry a że pól litra zostaje inna bajka.Wejdź na forum free fana i jest tam taki dział który powstał na moje życzenie.Obiecanki w postaci zniżki-zapomnijcie.Bandit 600 też przegląd - odebrałem moto z porysowanymi plastikami.Poprostu krew zalewa.
Chwalą się Kędziorem i co z tego jak nie ma wpływu na działanie serwisu dla zwykłych ludzi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Usterki/awarie (CBR929RR SC44)”