wskaznik spalania !?!
- mikan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
wskaznik spalania !?!
siemka, dzien po kupieniu moto zaczalem grzebac i zerowac licznik,pokazywalo l/km czy jakos tak ze jest taka opcja a teraz czy odpalam czy jezdze nic nie pokazuje , aha i jak na rozgrzanym stoje na swiatlach na luzie to cos stuka , na co mam zwrocic uwage , dziwny nieregularny dzwiek
- mikan
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
przed chwila jechalem chwile, i na 60 stopniach jest to samo,plus jakies cykanie jakby popychacze w oplu ale nie wiem jak tu jest tylko daje przyklad, no i to nieregularne stukanie glosniejsze bylo, sprawdze wtedy ze sprzeglem jak jest ,b przycisk mam rozumiec ze pierwszy z prawej
nie wiem czy mam jechac z tym to mechaniora ( z tym stukaniem )
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
mikan-- Poczytaj Baze Wiedzy to na pewno załatwi większośc twoich problemów!!!! A co do kultury pracy silnika to temat był już wałkowany wystarczy poszukac!!!! Jak przeczytasz wszystkie posty w tym temacie i nadal będziesz uważał , że coś jest nie tak to najlepiej podjedż do jakiegoś konkretnego mechanika niech obsłucha, bo na forum raczej ciężko będzie Ci pomóc gdyż każdy inaczej odbiera stuki słysząc, a co dopiero postawic diagnoze po opisie!!!! Pozdrawiam!!!