CBR 929 proszę o rade
-
fesk
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
- miazga
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
No ja nie mowie ze mi sie non-stop fajer psuje i ze te wszystkie usterki przerobilem. Narazie tylko nieszczesny drugi bieg, ale to juz nie moja wina. Pewnie ze jak masz pecha albo trafisz tzw. zajechana igielke to bedziesz narzekal na wszystko. A moze ktos sie wypowie co sie psuje u konkurencji z tamtych lat?
- Blade
- Motocykl: sc33był sc44 będzie
- Rok produkcji: 1998
każde moto ma wady i zalet, jeszcze nie zrobili idealnego, sc33 miałem i powiem ze dobrze mi sie urzytkowało, męczyła mnie jedynie pozycja na dłuższych trasach, kumpel ma sc44 juz 3 rok i jest zadowolony tak samo jak wtedy kiedy ja kupił... tak jak ktoś wcześniej wspomniał, nie warto oceniać motocykla po jednym przypadku, ktoś kupi jakiś szrot sypnie mu sie blok i już opinia ze 929 jest do dupy
jak dbasz tak masz - jedyna zasada
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
mam od 3 sezonów (teraz leci 4) sc44 i jestem w 100% zadowolony..
fakt, że kultura pracy sieczkarni, fakt że wykręciło do góry nogami alternator i regulator napięcia, fakt że sprzęt wiekowy i trochę już "klockowaty", fakt że wtrysk niezbyt precyzyjny, fakt że grzeje się jak cholera i trzęsie - ale za takie pieniądze MOIM ZDANIEM nie znajdziesz innego sprzęta który zniesie tak wieeeeeeele, ma wystarczającą moc, wygodną pozycję, mega pojemny schowek (6-cio pak mieści się bez problemu:) ), wygląda nadal kozacko iiiii... mógłbym jeszcze tak długo wymieniać
jak dla mnie to sprzęt jest na tyle wart uwagi, że nie planuję w najbliższym czasie zmiany na jakikolwiek inny.. może po prostu zdążyłem się przyzwyczaić, a może po prostu więcej do szczęścia mi nie trzeba?
pzdr
fakt, że kultura pracy sieczkarni, fakt że wykręciło do góry nogami alternator i regulator napięcia, fakt że sprzęt wiekowy i trochę już "klockowaty", fakt że wtrysk niezbyt precyzyjny, fakt że grzeje się jak cholera i trzęsie - ale za takie pieniądze MOIM ZDANIEM nie znajdziesz innego sprzęta który zniesie tak wieeeeeeele, ma wystarczającą moc, wygodną pozycję, mega pojemny schowek (6-cio pak mieści się bez problemu:) ), wygląda nadal kozacko iiiii... mógłbym jeszcze tak długo wymieniać
jak dla mnie to sprzęt jest na tyle wart uwagi, że nie planuję w najbliższym czasie zmiany na jakikolwiek inny.. może po prostu zdążyłem się przyzwyczaić, a może po prostu więcej do szczęścia mi nie trzeba?
pzdr
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS