Jakie macie zarowki??

Tematy dotyczące ogólnych zagadnień Hondy Fireblade CBR900RR SC28 1992-1995
Awatar użytkownika
wuja
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: gazela, SC33 :)
Rok produkcji: 0

Post autor: wuja »

Świecą 2 na prawdę nieźle, żarówki patrzyłem, jakieś niebieskawe H4 60/55W X... (x coś tam, chyba x tra..., nie spisałem), myślę że bardzo zbliżone do tych philipsów. Ja tam jestem zadowolony, a znajomi zdziwieni że bladzia tak jasno świeci :D
PS BXL
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: sc33 98r. CZARNA
Rok produkcji: 0

Post autor: PS BXL »

Waterblade pisze: A możesz powiedzieć jak ci świecą te H4 Philips Blue Vision? Czy jest jakaś różnica niż zwykłe?
Daje jakiś efekt niebieskości?

ja czytalem niedawno w jakims czsopismie, czyba MOTOR byl test zarowek H4 i PHILIPS BLUE VISION zajely 1-sze miejsce za jakosc swiatla i oswietlanej drogi wiec chyba sa najlepsze w swojej klasie

ja mam w Golfie BLUE VISION tyle ze H7 i powiem ze rzeczywiscie sa godne polecenia,
tak jak kolega wyzej pisze "efektu niebieskosci" niema ale jest bardzo dobre i jasne swiatlo

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 9:00 pm ]
co prawda sa duzo drozsze niz zwykle ale naprawde lepsze od zwyklych,
porownujac zwykla do tej PHILIPSA masz taki efekt jakby zwykla swiecila na "zółto" a ta naprawde na "bialo"
Awatar użytkownika
zozo81
Motocykl: Honda Fireblade 919
Rok produkcji: 1998

Post autor: zozo81 »

co do jednej lampy to okazało się że to nie gniazdo tylko żarówka się przepaliła ,długie działały mijania nie.
W najbliższym czasie wymienię na te żaróweczki z allegro.
aribike
Motocykl: Honda CBR 900RR
Rok produkcji: 1994

Post autor: aribike »

Moje światła zarówno mijania jak i drogowe świecą 2 na raz :) Kupiłem moto z Anglii. Zależy pod jakim kątem, ale nieraz widać jak świecą na niebiesko (fajnie wygląda:)). Czy to nie ksenony czasem ? :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne (CBR900RR SC28)”