18.04.2010 rozpoczęcie sezonu Częstochowa
-
seban999
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda FireBlade 900 sc28
- Rok produkcji: 1995
-
jaco
- Motocykl: HONDA CBR900 RR SC33
- Rok produkcji: 1998
Witam ,kivi78 pisze:zapytam lamersko: to jakoś wybitnie grubo będzie jechane na częstochowe z wawy?
bo ja to raczej średniosłabozaawansowany...
poleciał bym "grubo" ale bede jechał z "plecakiem" wiec samo przez się wychodzi ze raczej nie bedzie za ostro .
Ja (my) osobiście jade w sobotę - mam tam klepnięty jakiś pokoik - zastanawiam sie jeszcze mocno nad godziną wyjazdu - ale wydaje mi sie że skoczę po pracy czyli zastartuje po 14-stej z Grodziska Maz. (oczywiście warunkiem jest znośna pogoda).
jeśli ktoś ma ochote się podpiąć e-mail lub PRV
pozdro
- A.S.
- Motocykl: ZX-10R
- Rok produkcji: 2007
Witam!!
No nie wiem jak się tam zapatrują co niektórzy ALE >> ZLOT GWIAŹDZISTY nie jest do dzidowania !!! Jada całe RODZINY .. jedzie cała masa ludzi z całej Polski ... dobrze by było co by dojechali !!! Potem to możecie 500km/h wracać ... ale dojazd to dojazd.... trzeba wykrzesać z siebie chociaż minimum ROZUMU !! Chociaż w ten jeden dzień !
No nie wiem jak się tam zapatrują co niektórzy ALE >> ZLOT GWIAŹDZISTY nie jest do dzidowania !!! Jada całe RODZINY .. jedzie cała masa ludzi z całej Polski ... dobrze by było co by dojechali !!! Potem to możecie 500km/h wracać ... ale dojazd to dojazd.... trzeba wykrzesać z siebie chociaż minimum ROZUMU !! Chociaż w ten jeden dzień !
- A.S.
- Motocykl: ZX-10R
- Rok produkcji: 2007
Witam!!
Ja się tam nie przejmuję przez Miasta i Wioski jadę swoim tempem i potem na tankowaniu ciągle słyszę : no co ten litr taki słaby ??
Za to potem jak wjedziemy na szersze drogi, DK-1 czy A4 to ja na nich czekam i pytam czy za dużo zatankowali
?? Poza tym czym dalej od domu tym ostrożniej ZŁOTA ZASADA która się często sprawdza !! Życie masz jedno ... 
Ja się tam nie przejmuję przez Miasta i Wioski jadę swoim tempem i potem na tankowaniu ciągle słyszę : no co ten litr taki słaby ??
Za to potem jak wjedziemy na szersze drogi, DK-1 czy A4 to ja na nich czekam i pytam czy za dużo zatankowali