Przywitaj się tutaj!
- krolik
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
no teraaaaz to Cie poniosłoRudiszRR pisze:Wsciekla powitac no ale fotki wlascicielki takiego fajnego sprzeta to musowo musisz zapodac. najlepiej jeszce w bikini
no a tak w ogole to dzieki za naprawde mile powitanka...
no i moja fota jak wejdziecie na nasza-klasa.pl i wpiszecie Wściekła Lublin sama sie pojawi w galerii
Ale proponuje nie zaglądać, żebyście się nie przestraszyli
- kazan
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
a czego się przestraszyć, odbiór jak najbardziej pozytywny 8)Wściekła pisze:RudiszRR pisze:
no a tak w ogole to dzieki za naprawde mile powitanka...
no i moja fota jak wejdziecie na nasza-klasa.pl i wpiszecie Wściekła Lublin sama sie pojawi w galerii
Ale proponuje nie zaglądać, żebyście się nie przestraszyli
pzdr
- daniello22
- Motocykl: ******
-
Darkness
- Motocykl: Fireblade 954rr
- Rok produkcji: 2002
Reka w gore
Siemanko wszystkim. Mam na imie Darek i jestem z dolnegoslaska. kilka dni temu przesiadlem sie z Kawki na Franka i jestem cholernie z tej zmiany zadowolony. A w moim garazu stoi teraz sliczna zolciutka niunia 929. Co prawda slyszalem ze jest to najmniej udany z modeli fajerow ale mi sie chooolernie podoba. Za motocykl zaplacilem sporo jak na ten model.Ale ma wszystko co miec powinien. Amor skretu, wydech LeoVince, crashpady, zmieniona pompka hamulcowa i klamka na BREMBO, wszystkie przewody w stalowym oplocie, stoi na gumach supercorsa i jeszcze kilka CENZURA. Moto sprowadzone jest z Wloch tam mialo jednego wlasciciela. Nie wiem czy przebieg(14tys) jest prawdziwy ale motocykl naprawde wyglada swiezo i bardzo ladnie chodzi. hmm co prawda wydoil mnie totalnie ale mam nadzieje ze odwdzieczy mi sie bezawaryjnoscia 8) Jeszcze raz witam wszystkich mam nadzieje ze na tym forum i stronie dowiem sie wiele ciekawych rzeczy na temat Firebledow a za jaki czas i ja bede mogl komus pomoc;) pozdrawiam Darkness 8)

Blady 954 HA HA
-
jacek954
- Motocykl: honda cbr 954 rr
witam, moto super, wygląda naprawde ładnie. Dopiero jak pojezdzisz to sie przekonasz czy jest najmniej udany;);) jezeli jest zadbany to nie powinno byc problemów.
Niektórzy opowiadaja różne głupoty tym tacy którzy takiej maszyny nie mieli.
Ja jeżdze 954, motor tez kupilem w bardzo dobrym stanie i jest ok. Przypuszczalnie wszystkim chodzi o kulture pracy silnika, fakt nie jest to sc28 czy sc33 i mysle ze stąd sie wzięły takie opinie. sc28 jeżdził taki kumpel mój... przygotował ją do stantu i wykręcił 90.000 km!!! jeżdząc oczywiście naprawde extremal (klatki, bak wgnieciony wiadomo po co, trzecia dzwignia hamulca nożenego przy sprzegle i takie tam:):) )
takze nie ma sie co przejmowac taki opiniami, musisz sie sam przekonac a ewentualnie pozniej napisac na forum!!:):)
powodzenia
jacek 954
Niektórzy opowiadaja różne głupoty tym tacy którzy takiej maszyny nie mieli.
Ja jeżdze 954, motor tez kupilem w bardzo dobrym stanie i jest ok. Przypuszczalnie wszystkim chodzi o kulture pracy silnika, fakt nie jest to sc28 czy sc33 i mysle ze stąd sie wzięły takie opinie. sc28 jeżdził taki kumpel mój... przygotował ją do stantu i wykręcił 90.000 km!!! jeżdząc oczywiście naprawde extremal (klatki, bak wgnieciony wiadomo po co, trzecia dzwignia hamulca nożenego przy sprzegle i takie tam:):) )
takze nie ma sie co przejmowac taki opiniami, musisz sie sam przekonac a ewentualnie pozniej napisac na forum!!:):)
powodzenia
jacek 954
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam ! i gratuluje dobrego wyboru . Ja takze w ubieglym roku kupilem Bladego 929 z Wloch i jestem bardzo zadowolony . Opinie ,ze lepszy czy gorszy mozna sobie wsadzic w buty bo kazdy chwali swoje . Do normalnej jazdy z odrobina szalenstwa jest to idealny sprzet i to pod wieloma wzgledami . Dla mnie przede wszystkim wazna jesy pozycja za kiera , tarsy 200 -300 km bez zadnych skutkow ubocznych . Osiagi podobne jak u konkurencji i tylko jesli chodzi o wykorzystanie na torze to 929 jak i 954 troche odstaje od konkurencji . No ale my tu mowimy o drodze publicznej wiec jak dla mnie jest to sprzet bardzo OK .
---
pozdrawiam i szerokosci zycze
---
pozdrawiam i szerokosci zycze
Jacek
- daniello22
- Motocykl: ******