Witam może rzadko się udzielam ale jak czytam te wasze wypowiedzi to mnie śmiech ogarnia można poruszać temat jak by ci nasi sprzedawcy z allegro brali tyle co orginalny produkt jeśli jest coś tańsze to liczysz się z tym że może być coś nie tak ,takie czasy i taki kraj jeszcze jedno mówi się jest napisane a nie jak nie którzy pisze .Pozdo
To że sprzedają podróbki to OK w końcu jakościowo mogą być lepsze niż produkty typu mttr czy retbike. Mi osobiście podobają się te podrabiane alpiny wyglądają całkiem dobrze tylko w-kurwia mnie, że sprzedają je o 100% drożej niż kupują to samo jest z klamkami tuningowymi na allegro ponad 300 PLN nawet zdjęcie na aukcji jest to samo co na ebay tyle że tam kosztują 180 PLN z wysyłką do PL no i jeszcze owiewki chińskie na allegro gość sprzedaje za 2500 trzeba mu wpłacić 500 PLN zaliczki i czas oczekiwania 4 do 8 tygodni bo on nawet ich nie ma na stanie tylko jak ktoś jest zainteresowany to sprowadza, tak to ja sobie mogę sam sprowadzić bez jego pomocy i w cenie 1300 PLN
Nie mówię że to kicha tylko te podróbki alpiny mogą być lepiej zrobione. Mam rękawice firmy mttr i drugą parę firmy Hein Gericke chociaż nie jest to jakaś wysoka półka to jakość wykonania o niebo lepsza. Skóra z której są zrobione mttr jest o wiele cieńsza i wygląda jak skaj. Materiał od środka poprzecierał sie po jednym sezonie.
jeśli była by wieksza liczba chetnych na te rekawice to moge zalatwic z chin tzn kupić przez paypal bez zadnej prowizji bo sam bym chetnie sie skusił na 1 pare.
sc-xxx pisze:jeśli była by wieksza liczba chetnych na te rekawice to moge zalatwic z chin tzn kupić przez paypal bez zadnej prowizji bo sam bym chetnie sie skusił na 1 pare.
obojetnie gdzie moge zamówic tylko zeby sie dało PAYPAL'em płacic. Bede niedługo w USA wiec jakby ktos chciał jakies orginalne rzeczy, części to tez sie dogadamy