Brałem kiedyś udział w podobnej imprezie tylko samochodowej i na mniejszą skalę organizowanej. Fajnie to nawet wyszło, większość kosztów ponosili sponsorzy a wpisowe było symboliczne bo 30 zeta chyba.
Z tym przestrzeganiem ograniczeń to było tak, że jak przyszło co do czego to każdy zap.... i na znaki nie patrzył. I też było coś takiego w regulaminie o konieczności przestrzegania przepisów ruchu drogowego.
Infernal Race - Pierwsza taka impreza w Polsce
-
Torrc
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
Torrc pisze:Brałem kiedyś udział w podobnej imprezie tylko samochodowej i na mniejszą skalę organizowanej. Fajnie to nawet wyszło, większość kosztów ponosili sponsorzy a wpisowe było symboliczne bo 30 zeta chyba.
Z tym przestrzeganiem ograniczeń to było tak, że jak przyszło co do czego to każdy zap.... i na znaki nie patrzył. I też było coś takiego w regulaminie o konieczności przestrzegania przepisów ruchu drogowego.
a byly tez checkpointy na ktorych nosiles na glowie jajko, robiles pajacyki i odpowiadales z historii motoryzacji na przyklad ?
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
Można by potraktować ten temat jak fajną zabawę, gdyby nie te koszty...
Za rok może będą mieli paru sponsorów to pewnie zejdą z ceny i wystawimy ekipę
WWW.FIREBLADE
oczywiście sponsoruje Tytus 
Za rok może będą mieli paru sponsorów to pewnie zejdą z ceny i wystawimy ekipę
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
HAHAH!!kubahsb pisze:
JESLI pierwsza edycja zajebiscie wypali. w 2011 na pewno sie zglosze.
Bo nie chce mi sie placic 1000 zl , plus dodatkowe 2000 za przejazdzke przez caly kraj do sopotu, zjazd z przepisowa predkoscia na sam dol po drodze odpowiadajac na pytania z ruchu drogowego czy robiac pajacyki na check pointach !
.[/b]
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
sasza_19 pisze:HAHAH!!kubahsb pisze:
Bo nie chce mi sie placic 1000 zl , plus dodatkowe 2000 za przejazdzke przez caly kraj do sopotu, zjazd z przepisowa predkoscia na sam dol po drodze odpowiadajac na pytania z ruchu drogowego czy robiac pajacyki na check pointach !
.[/b]:D:D rozbawiłes mnie do łez z tymi pajacykami
:D:D
pewnie sobie to zwizualizowales
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
kubahsb pisze:sasza_19 pisze:HAHAH!!kubahsb pisze:
.[/b]:D:D rozbawiłes mnie do łez z tymi pajacykami
:D:D
pewnie sobie to zwizualizowales
JAKBYŚ ZGADŁ