Dlaczego dwa razy, jak się zabiore to od razu sprawdze i jakby nie grało to jeszcze tego samego dnia ide wymienić
No ale to prawda, człowiek uczy się na błedach, więc czasem lepiej posłuchać innych, którzy już się przekonali, że lepiej było wybrać inne opcje

póki co jeszcze nic nie rozkręcałem, gdyż ciezko z czasem, a chce to zrobić za jednego dnia, dlatego też najpierw chciałem się wstępnie poradzic na forum i zobaczyć zdanie innych, którzy przez to przechodzili
[ Dodano: Pią Sty 22, 2010 1:55 pm ]Ten sprzedawca troche po znajomości, więc raczej jakości łożysk byłem pewien

Jedyną wątpliwość budzą we mnie te uszczelniacze, czy się coś dobierze? czy może zostawić stare i nie uszkodzą się przy demontarzu? Nie wiem

Jeszcze ich nie widziałem

Może poprostu po wymontowaniu okaże się, że dostanę takie w tym samym sklepie co zakupiłem łożyska

Wiem jedno, im więcej osób wypowie się na ten temat, tym więcej przydatnych informacji trafi do zainteresowanej potomności, która akurat będzie na etapie wymiany i być może ten temat będzie dla nich dobrym uzasadnieniem, że czasem niewarto przepłacać, kupując części 3 razy drożej tylko dlatego, że są w ładnym opakowaniu, i CZĘSTO GORSZE jakościowo niż części z innego SPRAWDZONEGO źródła, niż sklep motocyklowy