Technika jazdy - jazda na jednym kole czyli WHEELIE
- babyy82
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 7
No ja sie ucze dopiero ale na 3 z gazu to chyba nie pojdzie chyba ze ktos naprawde dobry w tym jest.
Na 2 stawiam po przymknieciu i gwaltownym odkreceniu. Pojdzie tez przez samo odwiniecie manety ale jest to niebezpieczne bo podnoci sie pomalu a w pewnym momecie zaczyna gwaltownie isc do pionu i latwo sie nakryc. No i krutko sie jedzie bo podnosi sie dopiero gdzies od 8tys i zaraz sie zakres konczy.
Na 2 stawiam po przymknieciu i gwaltownym odkreceniu. Pojdzie tez przez samo odwiniecie manety ale jest to niebezpieczne bo podnoci sie pomalu a w pewnym momecie zaczyna gwaltownie isc do pionu i latwo sie nakryc. No i krutko sie jedzie bo podnosi sie dopiero gdzies od 8tys i zaraz sie zakres konczy.
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
tu jakis AS przestworzy opowiadal ze widzial typa co z 5tki z gazu wyjal na gume
wiec nie jest to dobre miejsce na zasieganie takich rad - a na pewno juz nie branie wszystkiego na serio ! ;s
a co do 3ki w 1000rr z gazu - nie probowalem ale w sumie powinien sie zebrac hmm. tylko trzeba raczkami mocno pomoc na pewno.
wiec nie jest to dobre miejsce na zasieganie takich rad - a na pewno juz nie branie wszystkiego na serio ! ;s
a co do 3ki w 1000rr z gazu - nie probowalem ale w sumie powinien sie zebrac hmm. tylko trzeba raczkami mocno pomoc na pewno.
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0
- gwałtowny
- Motocykl: R1 RN12
- Rok produkcji: 2005
Panowie z trojki z gazu nie ma problemu w momence gdy staniemy na podnozkach a jezeli na siedzaco to w przypadku hondy "pierd** pierd** ja posłucham". Pozdrawiam zawodowcow od stawiania na trojce. Nie mówie że to nie jest do zrobienia ale chyba nie CBR. Sam podnosiłem z 3 ale na K8.
[ Dodano: Sob Sty 02, 2010 12:48 am ]
Swoją drogą zapraszam fachowców od stwiania na trójce.
Kto postawi moją SC57B na trójce stawiam BIG
[ Dodano: Sob Sty 02, 2010 12:48 am ]
Swoją drogą zapraszam fachowców od stwiania na trójce.
Kto postawi moją SC57B na trójce stawiam BIG
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
Na seryjnym. Tylko wiadomo siedziac i odkrecajac manetke nawet na maxa to ni da rady
nawet z 3. On to staje na setach odpuszczajac gaz dociska przód i ja wyrywa do góry jednoczesnie odkrecajac manete. Zajebiscie mu to idzie wyglada jakby to mu szło bez najmniejszego wysiłku
podobnie cos jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=0eKB3qgBNA0