Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
- gsxrlukasz
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
- sc-xxx
- Motocykl: HONDA 954
- Rok produkcji: 2002
sc33 Kraków- co sądzicie
Witam. Jakie macie opinie na temat tego sprzetu. Nie chodzi mi o to ze brudny bo to oczywiste tylko jak jesli chodzi o malowanie i te sprawy.

- Mati
- Motocykl: Homda CBR 900 RR sc33
- Rok produkcji: 1998
Witam,
Sprawdź go dokładnie - z tego co zauważyłem:
1. Ogon był malowany (jeśli nie cały sprzęt) - brakuje naklejek na bokach "cbr" - sprawdź czy nie ma pęknięć stelaża.
2. Sprawdź wypełnienia od wewnątrz chłodnicy - z tego co widzę na zdjęciach brakuje tam lewego wypełnienia od środka przy chłodnicy po lewej (prawej nie widać na zdjęciach).
3. Z pierdół - brak osłony łańcucha, ciężarka - prawa strona.
4. Sprawdź przednie tarcze hamulcowe - nie są oryginalne (sprawdź też przednie zawieszenie).
5. Naklejka na baku "Honda" - tak jakoś dziwnie krzywo...
Tyle mogę Ci podpowiedzieć patrząc na te zdjęcia.
Sprawdź go dokładnie - z tego co zauważyłem:
1. Ogon był malowany (jeśli nie cały sprzęt) - brakuje naklejek na bokach "cbr" - sprawdź czy nie ma pęknięć stelaża.
2. Sprawdź wypełnienia od wewnątrz chłodnicy - z tego co widzę na zdjęciach brakuje tam lewego wypełnienia od środka przy chłodnicy po lewej (prawej nie widać na zdjęciach).
3. Z pierdół - brak osłony łańcucha, ciężarka - prawa strona.
4. Sprawdź przednie tarcze hamulcowe - nie są oryginalne (sprawdź też przednie zawieszenie).
5. Naklejka na baku "Honda" - tak jakoś dziwnie krzywo...
Tyle mogę Ci podpowiedzieć patrząc na te zdjęcia.
- Michaael
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1999
Wg mnie malowany cały.. Na dupie brak naklejek CBR, na zbiorniku krzywo znaczek Hondy, kolory naklejek na poszczgólnych owiewkach się nie zgrywają, co do reszty to tak jak napisał kolega powyżej. Posprawdzaj wszystko dokładnie, bo to, że jest malowany (jak duża większość sprzętów na naszym rynku) wcale nie znaczy, że od razu można go przekreślić.. Pozdrawiam