Jak to zamontować? gdzie mają wejść te dwa ramiona? Są one ruchome jednak kompletnie nie mam pojęcia jak to może być zamontowane. Jakieś sugestie?
Jak to zamontować ???
- ARNO
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
Jak to zamontować ???
Jako że czas jest nad doprowadzaniem motorka do porządku postanowiłem spróbować zamontować nakładkę zamiast tylniego siedzenia. Podam link do aukcji bo nie mam zdjęć mojego lecz sa takie same: klik
Jak to zamontować? gdzie mają wejść te dwa ramiona? Są one ruchome jednak kompletnie nie mam pojęcia jak to może być zamontowane. Jakieś sugestie?
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Z reguly takie nakladki zeby sluzyly tak jak powinny i byly latwe w obsludze montuje sie na spodzie jakiegos starego tylnego siedzenia i mozna ja spokojnie otwierac pozniej na kluczyk. To co Ty masz to niestety montowane jednorazowo i napewno w trasie jej nie sciagniesz
- Ci użytkownicy podziękowali RudiszRR za ten post:
- Anonymous