Technika jazdy - jazda na jednym kole czyli WHEELIE
- kubahsb
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- gsxrlukasz
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
e co wy tu piszecie ?? na 5 z gazu
? nie uwierze nigdy w zyciu.. no chyba ze z dobrej górki..
ja mam 929 z jedynki idzie bezproblemu z gazu wiadomo.. na dwójce jak lest lekko z górki to też pójdzie a takto wale ze sprzęgła.. mowie o pozycji siedzącej.. a na stojąco na Tylnich stopkach na trojce pare razy mi sie udało oczywiscie strzał ze sprzęgła przy opdowiednich obrotach. Mam małe pytanie jak wyglada sprawa ze zmienianiem biegow w górze?? bo tego narazie nie praktykwoałem w trosce o maszyne
PS: jazda na gumie - pamietajcie żeby wlac wiecej oleju zeby panewek co miesiac nei wymieniac:P!!
ja mam 929 z jedynki idzie bezproblemu z gazu wiadomo.. na dwójce jak lest lekko z górki to też pójdzie a takto wale ze sprzęgła.. mowie o pozycji siedzącej.. a na stojąco na Tylnich stopkach na trojce pare razy mi sie udało oczywiscie strzał ze sprzęgła przy opdowiednich obrotach. Mam małe pytanie jak wyglada sprawa ze zmienianiem biegow w górze?? bo tego narazie nie praktykwoałem w trosce o maszyne
PS: jazda na gumie - pamietajcie żeby wlac wiecej oleju zeby panewek co miesiac nei wymieniac:P!!
- Tower
- Motocykl: R6 stunt & cbr 929rr
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: Ford Ranger USA
hehe ciekawe z 5 biegu 954 w serii wyrwać z samego gazu????niewieze i nieuwieze jak nie zobacze
moja z samego gazu idzie z 4 jak sie ja mocno wyrwie ale ma zebate 54z wiec niema opcji na serii bez sprzęgła na 5 postawic
.Co do zmiany biegów to ja nie praktykuje na gumie bo 2 mi w zupełnosci wystarcza ale kumpel ktory na codzien lata w terenie doszedł moim do 5 na gumie ale ze sprzegłem zmnieniał i koło miał nisko